• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] ŽelezoBeton // admni prosím o unban na moju ip
Pardon že to tu píšem ale nemáte na to sekciu alebo kategóriu alebo čo to je.
Situácia: Dal som na permu za "MultiHack" od koko*tka pardón že píšem takto ale mám fakt nervy.
Nejaký Schmetterling admin neviem kto to je. Každopádne včera mi odpísal ŽelezoBeton a napísal že som ho nemal mať ale mal som mať za ghousting. Idem sa pripojiť na server a dostal som permanent ban. Mohli by ste mi prosím dať unban na ip alebo na niečo také? Pretože ako sa ja pripojím tak hneď mi to dá permu.
Ps: Schmetterling K*s a ŽelezoBeton je Frajer ktorý není ako ty že povie niekto a je to pravda.
Situácia: Dal som na permu za "MultiHack" od koko*tka pardón že píšem takto ale mám fakt nervy.
Nejaký Schmetterling admin neviem kto to je. Každopádne včera mi odpísal ŽelezoBeton a napísal že som ho nemal mať ale mal som mať za ghousting. Idem sa pripojiť na server a dostal som permanent ban. Mohli by ste mi prosím dať unban na ip alebo na niečo také? Pretože ako sa ja pripojím tak hneď mi to dá permu.
Ps: Schmetterling K*s a ŽelezoBeton je Frajer ktorý není ako ty že povie niekto a je to pravda.
-
Slovenskyhrac - Amatér
[Vyriešené] ŽelezoBeton // admni prosím o unban na moju ip
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Vyriešené] ŽelezoBeton // admni prosím o unban na moju
To máš tak keď si nevieš počkať na vyriešenie žiadosti o unban a hneď ho ideš obchádzať bez dynamickej IP pán anonymous.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1