I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Železobeton-Zneužívání práv + Nesmyslný GAG

Příspěvekod RakuN » 02 říj 2017, 16:00

Zdravím

Server: "ttt"
Situace: Kazení hry,nesmyslný gag

Někde v 1třetině dema je Železobeton vykompenzován za sebevraždu ( Zabil se o mikrovlnku) spolu s dalším hráčem , který se do hry nijak nevrátil. Železobeton použije svoje pravomoce a respawne se. Přijde mi to nespravedlivé vůči ostatním hráčům že se takhle oživuje když umře (kazí tím hru) Když jsem se ho do chatu slušne zeptal proč se respawnul a proč zneužívá práva tak nechtěl odpovědět. Zeptal se jestli mám demo. Já napsal že ano. Pak vyhrožoval gagem. Napsal jsem mu Tak proč zneužíváš práva a respawnuješ se. Za tohle jsem dostal 10 min gag.
Tohle jednání mi přijde jako naprosto nevhodné ze strany Admina. To že má práva neznamená ,že je bude zneužívat a při menším ohlase na jeho osobu bude rozdávat gag,mute,ban a podobně. Jestli máš nejake problémy Železo obrať se na nejakou odbornou pomoc. Není poprvé co jsem se setkal stím že jsi nejednal adekvátně. Plno lidí se na tebe stěžuje že se chováš jako namyšlenej **** a nejednáš férově.

Důkaz : http://leteckaposta.cz/420473883

Díky Rakun
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Server admin
CS:GO admin
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
RakuN
Amatér
Amatér

[V] Železobeton-Zneužívání práv + Nesmyslný GAG

od Rumcajz » 02 říj 2017, 16:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Železobeton-Zneužívání práv + Nesmyslný GAG

Příspěvekod ZelezoBeton » 02 říj 2017, 16:31 VIP

Ahoj Rakun,
moc si ma potešil, konečne sťažnosť ku ktorej sa môžem vyjadriť bez toho aniž by mi to niekto hulvátsky mazal a prepisoval môj príspevok.

1. Ako klasický admin nemám prístup k príkazu sm_respawn čo ti môže potvrdiť ktorýkoľvek z vyššie postavených adminov alebo aj moje HLSA keď sa sem vyjadrí.
2. Aj keby sa mi podarilo respawnovať pomocou nejakého bugu bol by som rád keby si mi to svoje 24MB demo vyčasoval a ukázal mi kedy konkrétne som zomrel. Ja som si ho pozrel a nič také som nevidel.

Čo sa týka samotného silencu začal si mi vypisovať že som sa respwnoval, zo začiatku som to bral ako vtip no neskôr si ma začal osočovať zo zneužívania práv na čo som ťa upozornil že som nič také neurobil a ak budeš pokračovať budeš umlčaný. Ty si pokračoval a dostal si silence na 10min za provokáciu.

Než začneš vypisovať ďalšie sťažnosti nauč sa elementárne prvky hry.

Je vtipné keď mi odbornú pomoc doporučuje človek čo na servery šušlá do mikrofónu a schválne zo seba robí mentálne retardovaného ;)
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod RakuN » 02 říj 2017, 17:01

Co tobě je do teho na co si kdo stežuje ? Zapadni do nejaké nory odkud jsi a nepiš tu kraviny otom, že by jsi dával bany za špatný stížnosti ty šašku. Tohle otobě vypovídá že jsi hloupej člověk :) Typuju ZŠ a možná pracák na dávkách ne ? Pokud nejsi 16 letej fagan.
Proč si nejdeš psát na stížnosti na hráče a hledat jaká stížnost je neoprávněná a psát tam že by jsi zato dával ban ? Trochu mimo jsi :D :D
Teď zpět k Železovi : Hráč byl vykompenzován za sebevraždu(psalo se to do chatu) Tak jak je možný že jsi zase živej co ? a hráč co byl uplně stejně vykompenzovanej za sebevraždu byl stale mrtvej a nijak se do hry nevrátil ?
Kdyby jsi byl aspoň admin co k čemu tak normálně vysvětlíš jak se to stalo nebo čím to je. Místo teho jsi mi tam říkal a psal uplný kraviny(provokativní). Sám se chováš arogantně a lidem za to že ti neco napíšou do chatu dáš gag. Hraju tam ani ne 2 týdny tak se v tom moc nevyznám. Tohle mi však přišlo jako zneužívání práv. Proto jsme jako první napsal proč jsi živej když v chatu bylo něco jinýho. Sam jsi tam vykřikl a pak v chatu tvoje smrt. Nedělej tu teda žádneho všeználka a majstra všeho. Příšte podej normální vysvětlení.
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
RakuN
Amatér
Amatér

Příspěvekod ZelezoBeton » 02 říj 2017, 17:37 VIP

Obrázek

Z toho vyplýva že zomrel hráč DONT CROSS HAIR CHALLENGE nie ja, keby si bol trochu inteligentnejší aspoň si skontroluješ to demo než ho sem postneš a nestrápniš sa.

To že si myslel zrovna toto, som nevedel nakoľko to bolo ďalšie kolo a ani si mi to nenapísal. Bohužiaľ neviem sa respawnuvať ani čítať myšlienky. Keby aj áno nie som tvoja matka aby som ťa vodil za ručičku a ani sa nenechám od teba poučovať akým štýlom mám alebo nemám adminovať.

To že hľadáš každú zámienku napísať sťažnosť na admina a dúfaš že ti vyjde aspoň jedna z desiatich je tvoj boj.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod RakuN » 02 říj 2017, 17:54

Je pěkný že cool Sky smazal svůj ještě hloupější post :) To že jsi uvědomil že napsal takovou blbost.
Kdyby jsi se na to demo koukl pořádně ,šlo tam slyšet že jsi tam zakříčel jakoby jsi umřel a pak bylo ticho. Natom jaký máš nebo nemáš pravomoce nemám možnost se podívat tak jak to mám čuchat. Z meho pohledu to tak vypadalo a ja se tě slušně zeptal :) Ty nemáš dělat machra a odpovědět. A To že jsi nevěděl co myslím dokazuje to že buď děláš že jsi to nevěděl nebo jsi chtěl jen provokovat abych se tě musel zeptat znova a ty dal gag jak umíš. Dáváš neustale nejaký bany a mute apod. ( ve většině případů neoprávněně) a nepotrestáš všechny jedním metrem. V te rychlosti si člověk prostě neuvedomí pořádně co se tam stalo. Myslím si že ten co se na to demo podívá uvidí že to tak prostě vypadalo. Stím že jsem se pomýlil se nedá nic dělat. Každopádně ten tvuj gag - naprosto zbytečnej. Měl jsi raději vysvětlit nebo se oto aspoň pokusit. Děláš jakoby ses nikdy nespletl. Namistrovanej jsi a ty práva ti lezou na mozek.
ps: Stížnosti proti adminovi jsou vždy těžší než stížnosti na hráče. Ty polezeš doprdele těm tvým a nic se ti nestane.
Normální hráč není tolik v kontaktu s ostatníma adminama aby jim to mohl vysvětlit dřív než dostane ban.
Proto ten tvuj poměr 1 oprávněná stížnost na 10 neoprávněných ? No dovol abych se ti vysmál. Plno stížností co jsme napsal dává aspoň trochu smysl. Zajít na forko a nahlásit hráče zato že mi dal FK nebo něco podobnýho není žádnej těžkej oříšek. Proto akademii má každej druhej pleb. Ale nahlásit admina je něco jinýho. Ty hrdino.
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
RakuN
Amatér
Amatér

Příspěvekod ZelezoBeton » 02 říj 2017, 18:06 VIP

Prímam tvoje "ospravedlnenie", dúfam že si sa z toho poučil a nebude sa to už opakovať.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod TheKibaa » 02 říj 2017, 18:46

Admin takto zneužívat práva nemohl, protože k takovým příkazům vůbec přístup nemá

Kdyby si se normálně zeptal, tak přece jen tak nedostaneš mute. Už jen z tvých příspěvků je vidět že si provokatér a nejde ti o nic dobrýho. Jestli si stojíš za tím, že admin neměl důvod k tomu ti dát mute, tak demo vyčasuj

Doporučuji ti začít s adminama vycházet a než dělat zbytečný problémy, tak radši zkusit pomáhat vyjít si vstříc, jelikož podle tvého přístupu se taky bude přistupovat k řešení tvých problémů včetně stížnosti

Vyřešeno
Obrázek TheKibaa
Obrázek TheKibaa#2334
Obrázek Zdenda je noob - EUNE
Obrázek TheKibaa
TheKibaa
Profesionál
Profesionál

Re: [V] Železobeton-Zneužívání práv + Nesmyslný GAG

Příspěvekod RakuN » 02 říj 2017, 18:59

To stím vykompenzováním mi to došlo a není třeba už dál řešit. Gag podle tebe byl na místě tak to uzavřeme.
Jsem provokatér když mi přijde že admin dělá něco blbě ? Hráče banujete za kraviny ale hráč si pomalu ani příspěvek napsat nemuže ,protože se to bere jako provokace ? Už dávno mi došlo že AT drží tak nejak přisobě a navzájem si zametají cestičky když je zle.

Tady není už co řešit mužeš temu dát Lock a nevracet se k tomu.

Díky
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
RakuN
Amatér
Amatér

Příspěvekod TheKibaa » 02 říj 2017, 19:43

Vybíráš si části textu a vytrháváš je z kontextu a co se tím snažím říct ignoruješ

Poradit jsem ti poradil, jestli si z toho něco vezmeš nebo ne je na tebe

Stížnost je tedy už opravdu vyřešená a pokud bude nějaký další problém nebo dotaz, klidně mi kontaktuj v PM, na steamu nebo i na TS. Pokud to bude v klidu, tak můžeme vyřešit cokoliv a rozumně se domluvit
Obrázek TheKibaa
Obrázek TheKibaa#2334
Obrázek Zdenda je noob - EUNE
Obrázek TheKibaa
TheKibaa
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 02 říj 2017, 20:31

Heh, jeden pise ze zrusim kazdeho za blbosti a druhej ze drzime pri sobe.. :D
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod RakuN » 02 říj 2017, 20:48

Sem tam se nejaká ta černá ovce utrhne ze stáda. Tak to bývá. :D
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
RakuN
Amatér
Amatér

Příspěvekod BrooKlyGS » 02 říj 2017, 21:06 VIP

Už dávno mi došlo že AT drží tak nejak přisobě a navzájem si zametají cestičky když je zle.

To je jedině dobře. Kdyby si AT navzájem podkopával nohy, pak by bylo něco špatně. Stížnost je očividně vyřešená a není potřeba nic dále rozvádět.

Zamykám.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy