Re: Ženy v Counter-Strike 1.6
Mne sa to páč 

-
denersoN - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Tak já jsem holka a CS 1.6. už pár let hraji. Je mi teprve 14 a přes můj mikrofon prý zním jako kluk... Ale ať si každý myslí co chce, já jsem holka a baví mně to !!! Toť vše.
-
TheVlada - Kolemjdoucí
TheVlada píše:Tak já jsem holka a CS 1.6. už pár let hraji. Je mi teprve 14 a přes můj mikrofon prý zním jako kluk... Ale ať si každý myslí co chce, já jsem holka a baví mně to !!! Toť vše.
Neříkáme, že všechny holky v CS 1.6 jsou doopravdy kluci, jen musíš pochopit, že to je střílečka převážně pro kluky,málo která holka by seděla u cca 14,5 let staré hry+jestli ta daná holka má skill větší, než kluci je to o to více podezřelé, to už tak bývá, že holky moc tyto hry nehrají a radši dělají něco jiného

Ale zase neříkám, že žádnou holku na serveru nemůžeš potkat, je to jenom na tobě zda tomu uvěříš, nebo ne, spekulovat o tom zda to je holka, nebo zda není a takové ty dohady jsou zbytečné, ale musím říct, že ti blbci co si hrají na holku, jsou fakt BLBCI

Třeba ji stačí požádat o fb, či skype/TS a pokec

CS 1.6 EX ADMIN
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
-
NaVry - Drbna
Podle mě je dobré že to hrají i ženy sama jsem žena a ta hra mě baví 

(EVIP)Avatar Battle #1
(EVIP)Zombie Chronic #2
(EVIP)Zombie Chronic #2
-
dusinka - Amatér
No tak mě ženy na csku nevadí. Ale znám týpka, co se vydával za holku a jeden tak podle mě 10 letý klučina mu koupil VIP a on si pak dokoupil EVIP
Já se tomu směju
ale spíš je to smutný, jaká dnešní mládež je. Jak ten týpek, co ho znám, tak i ten kluk..

Demagogicky pokročilý jedinec
-
Lukee - Amatér
Samozřejmě, že to hrají i ženy. Jediné, co mě dokáže pobavit a rozesmát je to, když si ti 9ti letí kluci hrají na holky, protože jim ještě nemutuje hlas 

-
Hoolder - Spamer
Tohle souzeni, ze zeny, ci holky hraji hry. Si myslim, ze je to zbytecne, sice neobycejne, ale zbytecne.
Znam dost holek, zen, co hraji hry. A jsou v tom dobry a nejaky, to hraji i na velmi dobry urovni, ze za to dostavaji penize, tricka a slevy do obchodu, ci jine veci od sponzoru.
I pritelkyne obcas hraje Csko se mnou, spise hraje jine hry. Ale Csko, si obcas take zahraje a neni v tom vubec spatna, i kdyz se tomu nevenuje, tak jako ja
.
Znam dost holek, zen, co hraji hry. A jsou v tom dobry a nejaky, to hraji i na velmi dobry urovni, ze za to dostavaji penize, tricka a slevy do obchodu, ci jine veci od sponzoru.
I pritelkyne obcas hraje Csko se mnou, spise hraje jine hry. Ale Csko, si obcas take zahraje a neni v tom vubec spatna, i kdyz se tomu nevenuje, tak jako ja

- DyeeE
- Amatér
NaVry píše:TheVlada píše:Tak já jsem holka a CS 1.6. už pár let hraji. Je mi teprve 14 a přes můj mikrofon prý zním jako kluk... Ale ať si každý myslí co chce, já jsem holka a baví mně to !!! Toť vše.
Neříkáme, že všechny holky v CS 1.6 jsou doopravdy kluci, jen musíš pochopit, že to je střílečka převážně pro kluky,málo která holka by seděla u cca 14,5 let staré hry+jestli ta daná holka má skill větší, než kluci je to o to více podezřelé, to už tak bývá, že holky moc tyto hry nehrají a radši dělají něco jiného![]()
Ale zase neříkám, že žádnou holku na serveru nemůžeš potkat, je to jenom na tobě zda tomu uvěříš, nebo ne, spekulovat o tom zda to je holka, nebo zda není a takové ty dohady jsou zbytečné, ale musím říct, že ti blbci co si hrají na holku, jsou fakt BLBCI![]()
Třeba ji stačí požádat o fb, či skype/TS a pokecale to už je Vás, jestli si tohle chcete zjištovat atp.
To jsou jen společenské stereotypy, že střílečka je jen pro kluky. I do války chodí ženy. A jak píšeš: holky raději dělají něco jiného, no tak kluci přeci taky krom hraní mívají i jiné záliby. Navíc ne každá holka preferuje holčičí styl zábavy.

-
freeky - Zkušený
Jedno dievca na knife 1 je uplna skilla a je v topke a je lepsia ako polovica co tam hra 

ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
Tak to nwm ale chcel by som to vidieť ale aj niektore dievčata su dobre v Cs.
I <3 Furien

STEAM - http://steamcommunity.com/profiles/76561198093511730
Život je príliš krátky. Ak sa nezastavíš a nepozrieš na chvíľu okolo seba, mohol by si ho premeškať...

STEAM - http://steamcommunity.com/profiles/76561198093511730
Život je príliš krátky. Ak sa nezastavíš a nepozrieš na chvíľu okolo seba, mohol by si ho premeškať...

-
ErrKo - Pokročilý
Ked nejaké decko na jailu počuje jemnušký hlas, tak ho to ide urobiť. ;DD

-
L0GiC1337 - Sponzor
Ženy jsou normální v csku, moje holka například hraje COD 2, a CS 1.6 a je suprová učí se velmi rychle a nic to nemění na tom jestli hraje hry nebo ne, prostě je to žena snů . 

THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
-
Pekloo - Kazatelův učeň
Nic proti tomu nemám do chvíle než mě ty ženy začnou zabíjet. To už je pak hodně špatný. 

-
Naiz - Profesionál
Je dobré že sa aj dievčatá/ženy sa zapájajú do tej hry,ja som nevidel nikde ešte dáku na servery, ale myslím si to o tých čo stále "plačú" keď ich dakto zabije 

Bývalý CS 1.6 Admin - All Furiens + dokončená akadémia
-
MaTTHeWvWWW - Zkušený