I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Zesh

Příspěvekod Stafara666 » 05 čer 2016, 11:42

nadavky-furien-8-stafara-t127893.html
dostal som ban zato začo som už dostal tak som šiel na forum zistit prečo a tento super admin fakt riadny frajer uplne mi to dal z hodiny na 2 dni . bud zato že som sa hadal že ban bol nespravodlivy tak mi ho predlžil pre istotu aby si zvyšil ego drzý som nebol pri stažovaní na ban alebo zato ako napisal že mam same bany za nadavky .. čo neni žiadny dovod na ban..
Stafara666
Amatér
Amatér

[Vyřešeno]Zesh

od Rumcajz » 05 čer 2016, 11:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zesh

Příspěvekod KenTik » 05 čer 2016, 12:24 VIP

Uděláme si lehké rovnice, které by jsi mohl pochopit.
Někdo dostane ban jednou, dvakrát, ale třikrát za tu samou věc už ne, protože se poučil a tak to má být.
Někdo jako ty dostane ban jednou, dvakrát, třikrát a stále se nepoučil, asi mu 1h jako trest nestačí, tak dostaneš větší trest, který ti nebude jen tak někde. Kdyby jsi na sebe v té stížnosti neupozorňoval a nepsal hlouposti tak máš furt hodinu, ale teď budeš dostávat víc a víc pokud si nedáš říct - to už psal i Zesh :). Být tebou tak se rychle ještě omluvím, a nezakládám tyhle stžnosti ze kterých můžeš mít další problémy.

S pozdravem KenTik.
Admin since 24.3.2016

Obrázek
KenTik
Spamer
Spamer

Příspěvekod Stafara666 » 05 čer 2016, 13:09

stojím si zatim že to predlženie na 2 dni je prehnane ja som chcel len aby mi niekto vysvetlil ten hodinovy ban namiesto odpovedi som dostal predlženie banu nepisal som drzo aby mi ho predlžil .. a mysliš že by som sa mal ospravedlnit a začo zato že adminovy sa nechcelo pisat tak mi dal rovno ban nak som ticho ? :D stačilo uplne aby mi vysvetlil ako ty proste to s ponaučenim ... ale nie on sa nebude trápit da mi ban fajn ved nejdem to dalej riešit lebo zesh mi da permu nahodou
Stafara666
Amatér
Amatér

Příspěvekod xxNezajemxx » 05 čer 2016, 14:29 VIP

Ako už napísal Kentik. To že ti admin na servery dal ban na 10 minúť a ja som ti cez PP dal na hodinu, tak si tam nič nemusel písať. Nemal si šťastie a tak z banu na 10 min ti to skočilo na hodinku ktorú si si zaslúžil a mal si si to uvedomiť. To že si to všimol Zesh tak videl že rád nadávaš a nejaké bany tam ešte máš a tak aby si si lepšie uvedomil ako sa máš správať tak ti to dal na 2 dni. Dúfam že ti to bude slúžiť ako ponaučenie a budeš sa na servery správať normálne.
Víťaz je ten kto ako posledný stojí na nohách, no porazený nie je ten čo padol, ale ten ktorý sa už nepostaví.
xxNezajemxx
Drbna
Drbna

Příspěvekod GrooS » 05 čer 2016, 16:31 VIP

Nauč se chovat a nebudou bany , jako poučení ti 2 dny budou stačit .
Stížnost bez důkazů , bezpředmětná
Lock

P.S: Zesh rád prodlužuje bany :evil:
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy