• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Ziadam o práva Akademika
Ahoj,rád by som poziadal o akedemika na servere jailbreak 2
Nick v hre: Nocnibes
Nick na fore: Nocnibes
Vek: 17
Steam nick: Nocnibes998
Steam ID: STEAM_1:1:533627127
Nick na foru:Nocnibes
Sekcia kde by som rád mal akedemika:Jailbreak 2
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno dostal som nejaký ten ban za free killy pred 1 tyzdnom mrzí ma to, poučil som sa+ raz som mal problém s Adminom M.V.P ktorý podla mna mi dával freekilly ale to som este nevedel moc dobre pravidlá serveru jailbreak 2 bolo to asi cca 1rok dole ale som poucení o pravidlách hry
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Ondrej chodim do gymnazia Janka Jesenského v Bánovciach. Vo voľnom čase chodím na karate ktoré ma strašne baví alebo pomáham v zahrade dedkovi a co najviac roím je hravam cs.Najčastejsí server je jailbreak 2 kde mam kupene evip aby som potesil tvorcu dost dobrého serveru
Bol jssom už CS 1.6 akademik na GS?: nie,ale rád by som udrziaval čistotu na jb2 pred hekermi a hracmi ktory radi nadavaju
Dakujem za precitanie ziadosti,a poprosil by som aby sa to vyriesilo kladne
Nick v hre: Nocnibes
Nick na fore: Nocnibes
Vek: 17
Steam nick: Nocnibes998
Steam ID: STEAM_1:1:533627127
Nick na foru:Nocnibes
Sekcia kde by som rád mal akedemika:Jailbreak 2
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno dostal som nejaký ten ban za free killy pred 1 tyzdnom mrzí ma to, poučil som sa+ raz som mal problém s Adminom M.V.P ktorý podla mna mi dával freekilly ale to som este nevedel moc dobre pravidlá serveru jailbreak 2 bolo to asi cca 1rok dole ale som poucení o pravidlách hry
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Ondrej chodim do gymnazia Janka Jesenského v Bánovciach. Vo voľnom čase chodím na karate ktoré ma strašne baví alebo pomáham v zahrade dedkovi a co najviac roím je hravam cs.Najčastejsí server je jailbreak 2 kde mam kupene evip aby som potesil tvorcu dost dobrého serveru
Bol jssom už CS 1.6 akademik na GS?: nie,ale rád by som udrziaval čistotu na jb2 pred hekermi a hracmi ktory radi nadavaju

Dakujem za precitanie ziadosti,a poprosil by som aby sa to vyriesilo kladne

- Nocnibes
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Ziadam o práva Akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ziadam o práva Akademika
este doplnim originalnu hru sice nemám ale ked ide o akademika kupim
- Nocnibes
- Kolemjdoucí
Re: Ziadam o práva Akademika
Ahoj tak za
1. Žádáš dříve než jsem psala ve tvé minulé žádosti.
2. Pokud chceš akademika tak ano kup si originální hru jak jsem už psala minule.
3. Ještě by to chtělo do žádosti dát své Hlstats.
Zamítnuto za měsíc to můžeš zkusit znovu.
1. Žádáš dříve než jsem psala ve tvé minulé žádosti.
2. Pokud chceš akademika tak ano kup si originální hru jak jsem už psala minule.
3. Ještě by to chtělo do žádosti dát své Hlstats.
Zamítnuto za měsíc to můžeš zkusit znovu.

-
Lucinka013 - Správce Akademie
• Stránka 1 z 1