Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto]žiadosť dd2 only - Krizz

Příspěvekod Krizz » 22 lis 2019, 21:55

Nazov: Dust 2 only 1 / Krizz

Zdravím Vás, rád by som požiadal o adminské práva na Vašom serveri - Dust 2 only 1.

Nick v hre : Krizz

Nick na fóre : Krizz

Profil na fóre : Krizz

Vek : 25

Steam nick : nyhm1994

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=70359#

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pokiaľ mi pamäť siaha som žiadny ban nemal nakoľko viem na 100% že som nikdy o žiadny unban nežiadal, možno bol nejaký kick za nadávku ale to sa stane každému.:) ( ruku na srdce komu nie ;) )

Niečo o sebe : Zdravím Vás, volám sa Marian a mám 25 rokov. Dlhé,dlhé roky asi od svojích 11-12-tich hrám csko, samozrejme s nejakými pauzami. :) Pracujem v rodinnej reštaurácii v ktorej som konateľom, a prevádzkovateľom, a keď zvýši čas , hlavne večer, alebo poobede niekedy, si rád zahrám a odreagujem sa :)

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Voľakedy som mal aj s kamarátmi vlastný server ( volal sa Mexicano server :lol: :lol: :lol: ) takže skúsenosti s právami mám. Jeden z hlavných dôvodov, prečo žiadam o práva je správanie sa niektorých hráčov, a tým myslím nadávky hlavne, na rodinu, matku, otca, a podobne. ( napr dnes mi jeden zaželal aby mali moje deti ked sa narodia rakovinu...len preto že si myslel že som cheater lebo som ho každé kolo zabil ) a takéto a podobné chovanie , NEPATRI na miesto kam človek príde vypnúť od svojích povinností , a chce si zahrať, zrelaxovať myseľ, a nie čítať a byť povinný znášať urážky nejakých 15 ročných chlapcov kt.sú frajeri cez internet :oops: . . . Samozrejme ďalej sú to aj cheaty kt. často krát v neskorších hodinách prídu na server , keď práve nikto z adminov nie je prítomný.. Takže, rád by som pomohl aby nádávok,cheaterov, bolo čo najmenej, a úžitok z hry ešte väčší.

Chcem sa poďakovať za Váš čas, ktorý budete venovať mojej žiadosti nehľadiac na jej výsledok. ale samozrejme budem rád ak by som sa k Vám mohol pridať a mohol nejakým spôsobom pomôcť. ďakujem a prajem príjemný zvyšok dňa 8-)
Krizz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto]žiadosť dd2 only - Krizz

od Rumcajz » 22 lis 2019, 21:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: žiadosť dd2 only - Krizz

Příspěvekod Seweee » 23 lis 2019, 00:38

Ne, díky...až se za třeba 5 let naučíš chovat (3 roky od předešlé žádosti očividně nestačily), můžeš to zkusit znovu.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů