• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]žiadosť dd2 only - Krizz
Nazov: Dust 2 only 1 / Krizz
Zdravím Vás, rád by som požiadal o adminské práva na Vašom serveri - Dust 2 only 1.
Nick v hre : Krizz
Nick na fóre : Krizz
Profil na fóre : Krizz
Vek : 25
Steam nick : nyhm1994
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=70359#
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pokiaľ mi pamäť siaha som žiadny ban nemal nakoľko viem na 100% že som nikdy o žiadny unban nežiadal, možno bol nejaký kick za nadávku ale to sa stane každému.
( ruku na srdce komu nie
)
Niečo o sebe : Zdravím Vás, volám sa Marian a mám 25 rokov. Dlhé,dlhé roky asi od svojích 11-12-tich hrám csko, samozrejme s nejakými pauzami.
Pracujem v rodinnej reštaurácii v ktorej som konateľom, a prevádzkovateľom, a keď zvýši čas , hlavne večer, alebo poobede niekedy, si rád zahrám a odreagujem sa
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Voľakedy som mal aj s kamarátmi vlastný server ( volal sa Mexicano server
) takže skúsenosti s právami mám. Jeden z hlavných dôvodov, prečo žiadam o práva je správanie sa niektorých hráčov, a tým myslím nadávky hlavne, na rodinu, matku, otca, a podobne. ( napr dnes mi jeden zaželal aby mali moje deti ked sa narodia rakovinu...len preto že si myslel že som cheater lebo som ho každé kolo zabil ) a takéto a podobné chovanie , NEPATRI na miesto kam človek príde vypnúť od svojích povinností , a chce si zahrať, zrelaxovať myseľ, a nie čítať a byť povinný znášať urážky nejakých 15 ročných chlapcov kt.sú frajeri cez internet
. . . Samozrejme ďalej sú to aj cheaty kt. často krát v neskorších hodinách prídu na server , keď práve nikto z adminov nie je prítomný.. Takže, rád by som pomohl aby nádávok,cheaterov, bolo čo najmenej, a úžitok z hry ešte väčší.
Chcem sa poďakovať za Váš čas, ktorý budete venovať mojej žiadosti nehľadiac na jej výsledok. ale samozrejme budem rád ak by som sa k Vám mohol pridať a mohol nejakým spôsobom pomôcť. ďakujem a prajem príjemný zvyšok dňa
Zdravím Vás, rád by som požiadal o adminské práva na Vašom serveri - Dust 2 only 1.
Nick v hre : Krizz
Nick na fóre : Krizz
Profil na fóre : Krizz
Vek : 25
Steam nick : nyhm1994
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=70359#
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pokiaľ mi pamäť siaha som žiadny ban nemal nakoľko viem na 100% že som nikdy o žiadny unban nežiadal, možno bol nejaký kick za nadávku ale to sa stane každému.

Niečo o sebe : Zdravím Vás, volám sa Marian a mám 25 rokov. Dlhé,dlhé roky asi od svojích 11-12-tich hrám csko, samozrejme s nejakými pauzami.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Voľakedy som mal aj s kamarátmi vlastný server ( volal sa Mexicano server

Chcem sa poďakovať za Váš čas, ktorý budete venovať mojej žiadosti nehľadiac na jej výsledok. ale samozrejme budem rád ak by som sa k Vám mohol pridať a mohol nejakým spôsobom pomôcť. ďakujem a prajem príjemný zvyšok dňa

-
Krizz - Kolemjdoucí
[Zamítnuto]žiadosť dd2 only - Krizz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť dd2 only - Krizz
Ne, díky...až se za třeba 5 let naučíš chovat (3 roky od předešlé žádosti očividně nestačily), můžeš to zkusit znovu.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1