• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť do AT combat surf
Na úvod by som chcel privítať pána HL.admína a celý AT s ním nebodaj aj samotného Pána majiteľa
na stránke som zaregistrovaný na novom účte lebo ten čo som mal pred 5 rokmi ne tuším a nikdy nezistím už tie údaje
Nick na serveru: ☔︎ ϟ︎℧︎ℰ︎ ☔
SID: STEAM_0:1:90382793
Sekce, na které chci práva: COMBAT surf CSGO IP+Názov Surf Combat | !knife !ws !gloves 82.208.17.105:27597
Věk: 23 (26.8.1995) (just in case) na hlase budete počuť
Mé HlStats: Rank 60 KDR 3.5 hodin nad 20 určite
Bany, které jsem dostal: žiadne iba na výnimky porušovania prav ktoré už sme nahlásili
Něco o mně: Tak moja obľúbená časť
... Real meno Maťo už neštudujem chodím do roboty (optický internet, práca z káblami,trubičky zafukovanie....) končím na obed /ranne smeny/ čo znamená aktivitu. CSGO si zahrám keď sa nudím jazdím BMX venujem sa frajerke keď nemám aktivitu na servery som u nej treba chápať v mojom veku 
Proč právě já: viem jak sa zachovať vo veľa situáciach neviem kto tých admínov zaúčal ale myslím si že to spravil zle 1.hrác je hlavný player na servery ... /logicky bez hračov na servery admína netreba/
2.ne nadávať
3.ohľaduplný
4. ne riešiť všetko náhle --- nechať si vypočuť verziu hráča ktorého idem trestať 1Mute 2gag 3kick 4ban až na posledy až po upozorneniach
5. vždy mať chladnú hlavu
6. neklamať hovoriť vždy pravdu
7. rešpekt hráčov naopak rešpekt aj od hráčov (nenechať si liezť do riti) doslova povedané
8.vychádzať s AT + hráčmi nastaviť dobré a priateľské vzťahy
Skušenosti s CS:GO: SURF 9 rokov Bhop 3 svetové rekordy cez 2K hodín admin skušenosti +- 7 rokov v rôzných Valve hrách (CS1.6,CSS,CSGO,TF2,GMOD, na veľa portáloch ktoré nebudem menovať
/lebo sa to nerobí/ ako reklama 
Případné poznámky: chcem nadviazať na komunite dačo úplne na inej úrovni čo som si všimol že mate adminou napriklad ako STEAM_0:1:28146792 ktorý ma max 15 rokov zneužíva práva všetko už je na stranke steam skupiny gamesites keď chcete mrkajte akých máte úžasných admínov https://steamcommunity.com/groups/Games ... 281188650/ iba na očko veľa štiažností
nevie ako používať práva
ANGLICKY SKILLS: B1 maturita
SJL/CZ SKILLS: 85%
AMX/CONSOLE CMD: 101% sm_ban .... atď to tu budem písať veľa toho AMX_ban 1.6 ... a podobne
MIC: mám
TS3: mám
DISCORD: mám
Z mojej strany všetko, dúfam že som nikoho neurazil alebo sa niekoho nedotkól psychicky a prajem pekný deň.
na stránke som zaregistrovaný na novom účte lebo ten čo som mal pred 5 rokmi ne tuším a nikdy nezistím už tie údaje
Nick na serveru: ☔︎ ϟ︎℧︎ℰ︎ ☔
SID: STEAM_0:1:90382793
Sekce, na které chci práva: COMBAT surf CSGO IP+Názov Surf Combat | !knife !ws !gloves 82.208.17.105:27597
Věk: 23 (26.8.1995) (just in case) na hlase budete počuť
Mé HlStats: Rank 60 KDR 3.5 hodin nad 20 určite

Bany, které jsem dostal: žiadne iba na výnimky porušovania prav ktoré už sme nahlásili
Něco o mně: Tak moja obľúbená časť

Proč právě já: viem jak sa zachovať vo veľa situáciach neviem kto tých admínov zaúčal ale myslím si že to spravil zle 1.hrác je hlavný player na servery ... /logicky bez hračov na servery admína netreba/

2.ne nadávať
3.ohľaduplný
4. ne riešiť všetko náhle --- nechať si vypočuť verziu hráča ktorého idem trestať 1Mute 2gag 3kick 4ban až na posledy až po upozorneniach
5. vždy mať chladnú hlavu
6. neklamať hovoriť vždy pravdu
7. rešpekt hráčov naopak rešpekt aj od hráčov (nenechať si liezť do riti) doslova povedané
8.vychádzať s AT + hráčmi nastaviť dobré a priateľské vzťahy
Skušenosti s CS:GO: SURF 9 rokov Bhop 3 svetové rekordy cez 2K hodín admin skušenosti +- 7 rokov v rôzných Valve hrách (CS1.6,CSS,CSGO,TF2,GMOD, na veľa portáloch ktoré nebudem menovať

Případné poznámky: chcem nadviazať na komunite dačo úplne na inej úrovni čo som si všimol že mate adminou napriklad ako STEAM_0:1:28146792 ktorý ma max 15 rokov zneužíva práva všetko už je na stranke steam skupiny gamesites keď chcete mrkajte akých máte úžasných admínov https://steamcommunity.com/groups/Games ... 281188650/ iba na očko veľa štiažností
nevie ako používať práva
ANGLICKY SKILLS: B1 maturita
SJL/CZ SKILLS: 85%
AMX/CONSOLE CMD: 101% sm_ban .... atď to tu budem písať veľa toho AMX_ban 1.6 ... a podobne
MIC: mám
TS3: mám
DISCORD: mám
Z mojej strany všetko, dúfam že som nikoho neurazil alebo sa niekoho nedotkól psychicky a prajem pekný deň.
-
5u3 - Amatér
[Zamítnuto] Žiadosť do AT combat surf
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť do AT combat surf
5u3 píše:Na úvod by som chcel privítať pána HL.admína a celý AT s ním nebodaj aj samotného Pána majiteľa
Na serveru jsi mi říkal adminko ty pičusko, milé to přivítání.

A než začneš zase psát, jak ty nic, ty muzikant, tak tady máš to, co jsi mi psal na serveru, aby to všichni viděli:
HlStats píše:2018-11-28 18:50:51 pojeb sa.
2018-11-28 18:53:19 v pici to je.
Holt když se neumíš chovat, nemůžeš dostat práva.
Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [Zamítnuto] Žiadosť do AT combat surf
Keď porušuješ práva čuduješ sa ?
kido malé ani 14 rokov nemáš chodíš na ZŠ a tu budeš flexiť nevieš nič ohladom Admin vecí 

-
5u3 - Amatér
Re: [Zamítnuto] Žiadosť do AT combat surf
12.5 rokov a HL admin dobree mojko
vas AT samé deti
porusujes práva na stránke nech to tiež každy vidí
https://steamcommunity.com/groups/Games ... 281188650/ tu máte " skvelého admina " ADMIN ABUSE
e. polskasila: diky za info, lock kvuli spamu

e. polskasila: diky za info, lock kvuli spamu
-
5u3 - Amatér
• Stránka 1 z 1