• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] žiadosť/ Dust 2 only 4
nickname: pADRE (Chris Kyle)
padre9415-u38631.html
vek: 22
steam nick: Padre
Steam ID: STEAM_0:1:107579819
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=152036
Nieje to môj prvý pokus ale rozhodol som sa vyskúšať to znova.
Niečo o mne:
Takže volám sa Patrik a som slovák, bývam v malom meste Modra 25 kilometrov od nášho krásneho prehnitého hlavného mesta Bratislava, som pracujúca osoba a keďže mi páni policajti zobrali vodičák tak mám aj dostatok času na hranie counter strike.
Na serveroch GS som nikdy nedostal ani kick alebo slay a nieto ešte že ban, poctivo dodržujem pravidlá hry čo znamená že nekempím na spawne, o plant sa snažím vždy a o defuse tiež, teda stane sa že nejdem defuse ale to len v prípade že fakt už nemám šancu.
Musím priznať že ako malí a bezvýznamný som tiež cheaty vyskúšal, ale kto z nás nikdy nezapol však že? Rozhodne to ale teraz nemám za potreby.
Prečo chcem byť admin:
Admin chcem byť pretože stále sa nájdu na serveroch nevyspelé deti s rozmýšlaním asi takým že načo pôjdem zo spawnu však oni pridu zamnou alebo zapnem si cheat a budem macher alebo kvôli hrdinom doma v bezpečí za monitorom. Proste stále niekto porušuje aj tie najzákladnejšie pravidlá hry.
padre9415-u38631.html
vek: 22
steam nick: Padre
Steam ID: STEAM_0:1:107579819
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=152036
Nieje to môj prvý pokus ale rozhodol som sa vyskúšať to znova.
Niečo o mne:
Takže volám sa Patrik a som slovák, bývam v malom meste Modra 25 kilometrov od nášho krásneho prehnitého hlavného mesta Bratislava, som pracujúca osoba a keďže mi páni policajti zobrali vodičák tak mám aj dostatok času na hranie counter strike.
Na serveroch GS som nikdy nedostal ani kick alebo slay a nieto ešte že ban, poctivo dodržujem pravidlá hry čo znamená že nekempím na spawne, o plant sa snažím vždy a o defuse tiež, teda stane sa že nejdem defuse ale to len v prípade že fakt už nemám šancu.
Musím priznať že ako malí a bezvýznamný som tiež cheaty vyskúšal, ale kto z nás nikdy nezapol však že? Rozhodne to ale teraz nemám za potreby.
Prečo chcem byť admin:
Admin chcem byť pretože stále sa nájdu na serveroch nevyspelé deti s rozmýšlaním asi takým že načo pôjdem zo spawnu však oni pridu zamnou alebo zapnem si cheat a budem macher alebo kvôli hrdinom doma v bezpečí za monitorom. Proste stále niekto porušuje aj tie najzákladnejšie pravidlá hry.
Nikdy, neber vážne slovo víťaz.
Neznamená to to, že musíš byť najlepším.
Víťazom si už len vtedy keď to dotiahneš dokonca.
-
Padre9415 - Pokročilý
[Zamietnuté] žiadosť/ Dust 2 only 4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť/ Dust 2 only 4
Tvoj chat
Je tam toho mrte.. doporucujem sa ti prihlasit do akademie a pokus sa zlepsit svoje chovanie na servery.
Zamietnute.
2016-05-24 17:23:50 princess uz nikdy ma neblokuj tupelo. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2016-05-25 15:33:59 tak hovor svopjmu tatovy nsko. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2016-05-25 15:36:50 renix daj si dalsie rs a drz papulu. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2016-05-27 12:44:23 renix ty si riadny srac. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2016-05-27 13:30:48 to su sraci toto. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2016-05-28 15:31:13 pi cu mas medzi nohami. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
Je tam toho mrte.. doporucujem sa ti prihlasit do akademie a pokus sa zlepsit svoje chovanie na servery.
Zamietnute.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
Bývalý HLSA
-
FALLEN - CS 1.6 Admin
Re: [Zamietnuté] žiadosť/ Dust 2 only 4
Moje chovanie na servery je normálne a to že sem skopíruješ moje opdpovede na to keď ma niekto uráža alebo mi nadáva je si myslím dosť nefér. Ja len tak nikomu nenadávam, iba keď mám na to dôvod. Keby na servery nadávali tebe tak ho zabanuješ a máš pokoj ale v mojom prípade to tak nefunguje, v takom prípade chcete aby som robil sreeny a dával to na web a tým robil prácu namiesto admina ktorý na servery skôr niesu ako sú. Keby som ja mal takto nahlasovať tak by som musel každý deň vypisovať niekoľko takých článkov.
Čo stohoto plynie?
Odsudzovať niekoho na základe pár riadkov vytrhnutých s kontextu je podla mna hlúposť, nikto s nás predsa nieje matka Teréza.
Myslím že toto je téma k zamysleniu.
Čo stohoto plynie?
Odsudzovať niekoho na základe pár riadkov vytrhnutých s kontextu je podla mna hlúposť, nikto s nás predsa nieje matka Teréza.
Myslím že toto je téma k zamysleniu.
-
Padre9415 - Pokročilý
Spíše autor, co tu vypotil tuto hloupost, by se měl nad sebou zamyslet. Chceš se stát adminem. Někým, kdo by měl jít hráčům příkladem a místo toho se na serveru chováš jak hulvát. To, že ti někdo nadává neznamená, že mu budeš nadávat též. Pro někoho, kdo žádá o práva, zákon džungle neplatí. Spíše by sis měl pořídit důkaz ohledně takového prohřešku a dát do porušení pravidel k posouzení a případnému zabanování. Pokud je tohle pro tebe problém, tak už tu není opravdu co řešit.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
Cobretti píše:Spíše autor, co tu vypotil tuto hloupost, by se měl nad sebou zamyslet. Chceš se stát adminem. Někým, kdo by měl jít hráčům příkladem a místo toho se na serveru chováš jak hulvát. To, že ti někdo nadává neznamená, že mu budeš nadávat též. Pro někoho, kdo žádá o práva, zákon džungle neplatí. Spíše by sis měl pořídit důkaz ohledně takového prohřešku a dát do porušení pravidel k posouzení a případnému zabanování. Pokud je tohle pro tebe problém, tak už tu není opravdu co řešit.
Spravte niečo pre to aby som nemusel riešiť prihlúple poznámky malých detí, zariadte aby admini na servery chodily. Daj mi jeden dôvod prečo by som ja ako normálny hráč mal riešiť to čo má robiť admin. Jediny dôvod prečo som si dal žiadosť je že vy ako vedenie serverov GS neviete zariadiť aby tam tý admini chodily, potom je na serveroch len bordel a hráč ako ja od nervov radšej cs vypne. Mohly by ste teda radšej zariadit to než pozerať niekomu čo napisal v chate aby ste mu potom mohly napísať veľkým pismenom Zamietnuté.
A nepíš mi o hulvátsve kedže hneď pod tvojim príspevkom je toto:
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Padre9415 - Pokročilý
Ahoj,
admini jsou dobrovolníci, kteří nedostávají žádnou odměnu za jejich práci a i přesto dělají co můžou, bohužel i my admini máme osobní život a nemůžeme být ve hře non-stop, to už by sis mohl někdy uvědomit.
Kvůli tomuto existuje PP, což je sekce, kam nahlašuješ hráče, kteří budou následně potrestáni, děláš to hlavně pro sebe, aby ti hráči už nenadávali, protože se banem většinou poučí.
Případně můžeš jakýhokoliv admina kontaktovat zde na webu/TS/steamu, vždycky se někdo najde a všichni admini mají práva všude..
Pokud chceš být adminem, musíš umět v první řadě zachovat chladnou hlavu, to znamená nenadávat hráčům, když oni nadávají tobě. Daného hráče si třeba vytáhni na skype/fb a tam si nadávejte kolik chcete, ale do hry to netahej, tam se chodí lidi odreagovat a nejsou na tohle zvědaví.
Není dál co řešit, protože s tvými argumenty tahle diskuze nikam nevede.
Zkus se poučit z chyb a za několik měsíců to zkus znovu..
admini jsou dobrovolníci, kteří nedostávají žádnou odměnu za jejich práci a i přesto dělají co můžou, bohužel i my admini máme osobní život a nemůžeme být ve hře non-stop, to už by sis mohl někdy uvědomit.
Kvůli tomuto existuje PP, což je sekce, kam nahlašuješ hráče, kteří budou následně potrestáni, děláš to hlavně pro sebe, aby ti hráči už nenadávali, protože se banem většinou poučí.
Případně můžeš jakýhokoliv admina kontaktovat zde na webu/TS/steamu, vždycky se někdo najde a všichni admini mají práva všude..

Pokud chceš být adminem, musíš umět v první řadě zachovat chladnou hlavu, to znamená nenadávat hráčům, když oni nadávají tobě. Daného hráče si třeba vytáhni na skype/fb a tam si nadávejte kolik chcete, ale do hry to netahej, tam se chodí lidi odreagovat a nejsou na tohle zvědaví.
Není dál co řešit, protože s tvými argumenty tahle diskuze nikam nevede.

Zkus se poučit z chyb a za několik měsíců to zkus znovu..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1