Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Žiadosť FUN/Jump servery / Hormon

Příspěvekod Hormon » 11 kvě 2017, 14:31

Ahoj, tak ešte raz to skúsim. Chcel by som požiadať o pravá na fun a jump serveroch.

Nick v hre : Hormon

Nick na fóre : Hormon

Vek : 22

Steam nick : Hormon

Steam ID : STEAM_0:1:19840057

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nejaké bany za urážky vedenia U2 ( Emócie z play-off) :lol: a bolo to dávno :)

Niečo o sebe:
Volám sa Jano "Hormon" mám 22 rokov, pracujem vo Volkswagene v Bratislave ako vedúci linky. Csko hrám asi 13 rokov, mám za sebou pár medziherných turnajov, pár (6) LAN párty a v neposlednom rade MSR. Vo volnom čase chodím s priateľkou von, do kina, zoo alebo si ideme sadnúť na kvalitnú shishu. Medzi moje záľuby patria autá ( vlastním VW Passat B7 ), sledovanie seriálov, a samozrejme hry. Ten kto raz vyrastal na CS už sa mu ťažko prestáva. ( priateľka to rešpektuje ) :lol: ttps://steamcommunity.com/id/hormonis tu je môj steam acc. . Hrával som aktívne ligu na U2, ES4U, playzone, rôzne mixi na miRc a podobne. Už som sa raz hlásil, neprijali ste ma. Nevzdávam to a skúsim to ešte raz. Myslím že som ukázal za posledné 3 dni čo vo mne je a aké mám skúsenosti. Nieje to len o hraní a o tom aako dlho som čakal. Moje skúsenosti a znalosti tejto hry dokážu prekuknúť aj malé a nenápadné známky podvodu, a vždy to riešim chladnou hlavou. Dúfam, že Vás presvedčím o tom že naa to mám a som vhodný na tento post. V opačnom prípade Vám ďakujem za príležitosť a budem už len hrať. :)

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa pripojiť do mladého teamu adminov a hráčov tejto stále populárnej hry a podieľať sa na chode portálu, pomáhať, kde sa len bude dať a snažiť sa byť pre portál a jeho hráčov prínosom. Myslím že moja dlhoročná prax z oblasti tejto hry Vám padne vhod. Dúfam že moje skúsenosti a aktivita Vás oslovia a budem sa môcť pridať do staffu tejto stránky. Myslím si že sekcia funu potrebuje aktívneho člena, ktorý si aspoň pozrie fórum. Nechcem iba banovať a riešiť cheaty a podobné veci, chcem aj to aby sme si pomáhali a zábavali sa pri tejto nesmrtelnej hre aj bez podvádzania. Každý jeden z Vás sa dokáže túto hru naučiť na úroveň takú aku sám chce. Som si istý tým že ak sa pripojím na server napr. w3 mód a dám niekomu hlavu tak ma hneď bude podozrievať z AB. Bolo takých už veľa a veľa ľudí som naučil že to ide aj bez toho že by som potreboval prograam ktorý ti pomôže. Viem ľudí usmerniť a ku každému si nájdem cestu, či už bude ťažká alebo ľahká.

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.

S pozdravom,
Hormon
Hormon
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Žiadosť FUN/Jump servery / Hormon

od Rumcajz » 11 kvě 2017, 14:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť FUN/Jump servery / Hormon

Příspěvekod Hormon » 11 kvě 2017, 14:43

PS: na steame mám nahraných na cs 1.6 - 4458 hodín aktívneho hracieho času žiadne AFK hodiny.
Hormon
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Žiadosť FUN/Jump servery / Hormon

Příspěvekod Izmael » 11 kvě 2017, 16:46 VIP

Ahoj,

po zamítnutí máš vyčkat měsíc, nikoliv že za 4 dny podáš žádost znovu (post770720.html#p770720)..

Zamítnuto.
(Další žádost můžeš podat až 11.6.2017)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů