• Stránka 1 z 1
[Přijat]Žiadosť na akademika BB1
Nick v hre: *_Dadlii_*
Nick na fórku: Archa
Odkaz na profil: archa-u41630.html
Vek: 14 (14.9.2000)
SteamID: STEAM_0:0:1234317
Sekce, kde chcem akademika: BaseBuilder /zombie/
Odkaz na Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=41622
Proč chci akademika: Tak zdravím idem mi hlavne o to že na BB1 je dosť veľký neporiadok a admini moc nechodia tam viem sú to len ľudia tak práve preto by som im chcel pomôcť pretože som tam dosť aktívny. Tak dúfam že postupne by som tam bol admin pretože tomu rozumiem rád by som pomáhal a bojoval proti cheaterom....
Moje prohrešky na Gs nebo inde: Od Gs mam na nonsteame za cheating ktorý som nemal a riadne veľké lagy nakoniec sa aj ukázalo že to boly iba lagy no po unbanu mi to aj tak volako nefungovalo tak som si zakúpil steam kde nemám žiadne bany iba na kotelne čo bolo už dosť dávno za reklamu a už ani neviem. No už som sa dosť poučil a dá sa povedať že dlhšiu dobu som nemal žiadny ban.
Nick na fórku: Archa
Odkaz na profil: archa-u41630.html
Vek: 14 (14.9.2000)
SteamID: STEAM_0:0:1234317
Sekce, kde chcem akademika: BaseBuilder /zombie/
Odkaz na Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=41622
Proč chci akademika: Tak zdravím idem mi hlavne o to že na BB1 je dosť veľký neporiadok a admini moc nechodia tam viem sú to len ľudia tak práve preto by som im chcel pomôcť pretože som tam dosť aktívny. Tak dúfam že postupne by som tam bol admin pretože tomu rozumiem rád by som pomáhal a bojoval proti cheaterom....
Moje prohrešky na Gs nebo inde: Od Gs mam na nonsteame za cheating ktorý som nemal a riadne veľké lagy nakoniec sa aj ukázalo že to boly iba lagy no po unbanu mi to aj tak volako nefungovalo tak som si zakúpil steam kde nemám žiadne bany iba na kotelne čo bolo už dosť dávno za reklamu a už ani neviem. No už som sa dosť poučil a dá sa povedať že dlhšiu dobu som nemal žiadny ban.
/Evip/ Dust2 Only 1, Base Builder1
Nie som výnimočný, no som jedinečný.
-
Archa - Zkušený
[Přijat]Žiadosť na akademika BB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť na akademika BB1
Ešte by som sa chcel ospravedlniť ja som zabudol že cez steamko mám nahraných iba 5 h na BB1 no na nonsteamk som mal aj 2 dni tak moc to vadí ja to do ženem
/Evip/ Dust2 Only 1, Base Builder1
-
Archa - Zkušený
Re: Žiadosť na akademika BB1
Ahoj, pár nadávek jsem ti tam našel, ale věřím, že už se nebudou opakovat, pro tvé dobro 
byl si PŘIJAT do akademie s podmínkou.

byl si PŘIJAT do akademie s podmínkou.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
Memento mori
-
miklklein - Zkušený
• Stránka 1 z 1