• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o admin na Zombie servery
Zdravím, rád by som požiadal o práva na ZM serveroch.
Nick v hre : N1 is beck-FAZULK-HaTaTaTiTlA:-*
Nick na fóre : HaTaTiLdA
Profil na fóre : Profil
Vek : 18
Steam nick : ¦HaTuŠiiK ¦
Steam ID : STEAM_0:1:209511355
Hlstats : Hlstats
Nejaké bany alebo prehrešky : Posledný ban som dostal pred dvoma týždňami. Bol to ban, kvôli ktorému som sa trochu nepohol s Adminom, no bolo to zaslúžene. Týmto som sa poučil a už sa to viackrát nestane.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Roman. Nedávno som skončil so školou, a tak som sa stal pracujúcim človekom. Medzi moje záľuby patrí najmä hranie CSka, na ktoré mám času až až, taktiež hrávam futbal a venujem sa DHZ.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Samozrejme by som sa chcel podieľať na chode portálu. Väčší podiel má natom, že na serveroch je čoraz viac cheaterov a hráčov, ktorý porušujú pravidlá jak sa im zachce. Chcel by som udržiavať servery v poriadku bez porušení pravidiel a spríjemniť hru spravodlivým hráčom.
Vopred ďakujem za váš čas venovaný prečítaním tejto žiadosti.
Nick v hre : N1 is beck-FAZULK-HaTaTaTiTlA:-*
Nick na fóre : HaTaTiLdA
Profil na fóre : Profil
Vek : 18
Steam nick : ¦HaTuŠiiK ¦
Steam ID : STEAM_0:1:209511355
Hlstats : Hlstats
Nejaké bany alebo prehrešky : Posledný ban som dostal pred dvoma týždňami. Bol to ban, kvôli ktorému som sa trochu nepohol s Adminom, no bolo to zaslúžene. Týmto som sa poučil a už sa to viackrát nestane.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Roman. Nedávno som skončil so školou, a tak som sa stal pracujúcim človekom. Medzi moje záľuby patrí najmä hranie CSka, na ktoré mám času až až, taktiež hrávam futbal a venujem sa DHZ.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Samozrejme by som sa chcel podieľať na chode portálu. Väčší podiel má natom, že na serveroch je čoraz viac cheaterov a hráčov, ktorý porušujú pravidlá jak sa im zachce. Chcel by som udržiavať servery v poriadku bez porušení pravidiel a spríjemniť hru spravodlivým hráčom.
Vopred ďakujem za váš čas venovaný prečítaním tejto žiadosti.
-
HaTaTiLdA - Pokročilý
[Zamítnuto] Žiadosť o admin na Zombie servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admin na Zombie servery
Nemyslím, že je to momentálne vhodné. Netvrdím, že máš v chate na zm nejaké hrozné nadávky, ale z toho chatu mi prídeš ako velmi prchký. Ja si myslím, že tebe je lepšie ako hráčovi hatakidlama. Možeš sa rozčulovat, ponadávat atd. Necháme to zatial tak.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Niggas píše:Nemyslím, že je to momentálne vhodné. Netvrdím, že máš v chate na zm nejaké hrozné nadávky, ale z toho chatu mi prídeš ako velmi prchký. Ja si myslím, že tebe je lepšie ako hráčovi hatakidlama. Možeš sa rozčulovat, ponadávat atd. Necháme to zatial tak.
Okey Ďakujem za vyjadrenie

-
HaTaTiLdA - Pokročilý
Já jen doplňím, že pokuď chceš skutečně práva, tak nejdříve musíš projít úspěšně akademii. 

-
GrooS - CS 1.6 Admin
A nějaký verdikt taky že jo..
Dodělej akademii, chovej se slušně, pomáhej hráčům a věřím, že budeš přínosem pro náš tým.
Momentálně zamítnuto.

Dodělej akademii, chovej se slušně, pomáhej hráčům a věřím, že budeš přínosem pro náš tým.
Momentálně zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1