Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto]Ziadost o admin prava/JB/MrkVa ^.-

Příspěvekod Mrkva0099 » 24 úno 2021, 20:53

Ahojte,takze po mesiaci opat skusam stastie :)

Nick v hre : MrkVa ^.-

Nick na fóre : Mrkva0099

Profil na fóre : ucp.php

Vek : 18,v aprili/dubnu 19.

Steam nick : MrkVička ♥

Steam ID : STEAM_0:0:140544462

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=9314

Nejaké bany alebo prehrešky? Na inom konkurečnom portály som dostal na NS kedysi ban za hacky,bol som mladý,blbý a neskúsený,tak som cheatoval. U vás som dostal ban ku ct,na 4 hodiny za fk,pretože som sa zmýlil a admin mi dal ban. Následne neopravnený ban do chatu na 12 hodín. Aa asi mesiac s5 som dostal ban za fk :)

Niečo o mne: Takže ahojte. Moje meno je Samuel, mám 18 rokov,onedlho 19. Chodim na SSOŠ do 4 posledného ročníka v odbore kuchár.Aktualne brigádujem v jednej reštaurácii tu u nás v meste. Kedysi som tu u vás robil akadémiu,ale žial nemal som moc čas,takže som nemal body a nedokončil som ju.CSko hrávam aktívne už asi 7-8 rokov. Rád športujem,aktivne vykonávam futbal,cyklistiku a rád chodím sa vychillovať na ryby. Aktualne od januára mám malu aktivitu na Jb kvoli maturite,je to dolezite pre mna a musim ju zvladnut. Takze mam menej nahrane aj celkovo málo som na pc :)

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Rád by som si skúsil čo to adminovanie obnáša, chcel by som skúsiť mať ten pocit aké to je byť adminom. Vypomôcť serveru, hlavne podstivím hráčom, vypomôcť im mojimi skúsenostami,poprípade niečo naučiť,napríklad ako Frew,upozorní a naučí ma v tom,čo robím zle. Dalej upozorniť,porpípade zabanovať hráčov ktorí "buzeruju" a robia neplechu. A napríklad aj ktorí dávaju FK,free VD a podobne.
Mrkva0099
Amatér
Amatér

[Zamítnuto]Ziadost o admin prava/JB/MrkVa ^.-

od Rumcajz » 24 úno 2021, 20:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ziadost o admin prava/JB/MrkVa ^.-

Příspěvekod Taco » 24 úno 2021, 21:08

V chatu máš spam a nadávky.
Zlepši svoje chování, nahraj aktivitu na účtu, kde není VAC, nahlašuj do PP a za měsíc to můžeš zkusit znovu.

Zamítnuto.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů