• Stránka 1 z 1
[Z]Žiadost o admin práva na Capture The Flag #1
Čaute! Týmto by som vás požiadal o admin práva na servere Capture The Flag #1.
Nick v hre: ArtasGOD
Nick na fóre: artasgod
Vek: 24r
Hlstats: https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/ ... ayer=22718
Nejaké bany alebo prehrešky: Áno, nájde sa tam nejaké mute, kedže na serveri často hraju extrémni mentálni atléti, ale viem sa kontrolovat a kebyže som admin tak nadávky by boli pre mňa tabu
Niečo o sebe: Volám sa Miro, baví ma cvičit, behat, boxujem, mám rad psy ( mám belgického malinoisa), a pracujem v silových zložkách.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Rád by som kontroloval poriadok na serveri aj čo sa týka správania hráčov, ale hlavne čo sa týka plnenia modu, takmer vždy ked hrám tak sa kasle na pravidlá, adminov vela nechodí, a často to vyzerá na serveri ako anarchia, rozumiem tomu že sa nie vždy da na 100% plnit mód , ale niektorí to robia naschvál a potom zo servera hráči odchádzajú a hrate tam sami. Nedávam si žiadost aby som si honil ego na ostatných ako poniektorí, reálne mi ide len o to aby hráči mohli vklude hrat, bez toho aby im niekto robil zle.
Týmto by som sa rád pridal do vasich radov, s pozdravom ArtasGOD
Ďakujem za prečítanie žiadosti, a verím že sa k vám budem môct pridat
Nick v hre: ArtasGOD
Nick na fóre: artasgod
Vek: 24r
Hlstats: https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/ ... ayer=22718
Nejaké bany alebo prehrešky: Áno, nájde sa tam nejaké mute, kedže na serveri často hraju extrémni mentálni atléti, ale viem sa kontrolovat a kebyže som admin tak nadávky by boli pre mňa tabu
Niečo o sebe: Volám sa Miro, baví ma cvičit, behat, boxujem, mám rad psy ( mám belgického malinoisa), a pracujem v silových zložkách.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Rád by som kontroloval poriadok na serveri aj čo sa týka správania hráčov, ale hlavne čo sa týka plnenia modu, takmer vždy ked hrám tak sa kasle na pravidlá, adminov vela nechodí, a často to vyzerá na serveri ako anarchia, rozumiem tomu že sa nie vždy da na 100% plnit mód , ale niektorí to robia naschvál a potom zo servera hráči odchádzajú a hrate tam sami. Nedávam si žiadost aby som si honil ego na ostatných ako poniektorí, reálne mi ide len o to aby hráči mohli vklude hrat, bez toho aby im niekto robil zle.
Týmto by som sa rád pridal do vasich radov, s pozdravom ArtasGOD
Ďakujem za prečítanie žiadosti, a verím že sa k vám budem môct pridat
- artasgod
- Kolemjdoucí
[Z]Žiadost o admin práva na Capture The Flag #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadost o admin práva na Capture The Flag #1
Žádná snaha a chování, jako poslední dlaždič.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1