• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o admin práva na Hns / low-kid
Zdravím , chcel by som požiadať o práva, konkrétne na hns servery.
Nick v hre : Low-kid ( strafelegion Low-kid )
Nick na fóre : LowKid
Profil na fóre : [url]lowkid-u54782.html[/url]
Vek : 18
Steam nick : Hello darkness my old friend
Steam ID : STEAM_0:0:197677638
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... player=481
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Neviem o žiadnom závažnom bane, na gamesites som už mal ban na chat za nadávky (menšie skôr nedorozumenie s adminom ktorý to zle pochopil) a poučil som sa.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Matúš, mám 18 rokov a chodím na SOŠE ( stredná odborná škola elektrotechnická) konkrétne na odbor mechanik počítačových sietí. V mojich záujmoch sú rôzne športy, ako je napríklad fotbal , florbal a hokej, samozrejme mám ešte dosť volného času práve pre zmienené adminovanie nižšie.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcel by som byť prínosom pre portál hlavne tým, že budem pomáhať hráčom a v prvom rade zničiť podvodníkom šancu hrať na tomto portáli. ( dodávam že cs 1.6 konkrétne hns sekciu hrám od roku 2012, takže dosť dobre poznám či niekto cheatuje alebo nie)
Ďakujem za prečítanie, dúfam že moja žiadosť dopadne dobre
*Edit zmenený link na profil
Nick v hre : Low-kid ( strafelegion Low-kid )
Nick na fóre : LowKid
Profil na fóre : [url]lowkid-u54782.html[/url]
Vek : 18
Steam nick : Hello darkness my old friend
Steam ID : STEAM_0:0:197677638
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... player=481
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Neviem o žiadnom závažnom bane, na gamesites som už mal ban na chat za nadávky (menšie skôr nedorozumenie s adminom ktorý to zle pochopil) a poučil som sa.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Matúš, mám 18 rokov a chodím na SOŠE ( stredná odborná škola elektrotechnická) konkrétne na odbor mechanik počítačových sietí. V mojich záujmoch sú rôzne športy, ako je napríklad fotbal , florbal a hokej, samozrejme mám ešte dosť volného času práve pre zmienené adminovanie nižšie.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcel by som byť prínosom pre portál hlavne tým, že budem pomáhať hráčom a v prvom rade zničiť podvodníkom šancu hrať na tomto portáli. ( dodávam že cs 1.6 konkrétne hns sekciu hrám od roku 2012, takže dosť dobre poznám či niekto cheatuje alebo nie)
Ďakujem za prečítanie, dúfam že moja žiadosť dopadne dobre

*Edit zmenený link na profil
-
LowKid - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žiadosť o admin práva na Hns / low-kid
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admin práva na Hns / low-kid
*další edit (nejde mi editovať pôvodný topic) link na profil: https://www.gamesites.cz/forum/lowkid-u54782.html
-
LowKid - Kolemjdoucí
Re: Žiadosť o admin práva na Hns / low-kid
Zdravím,
- No to bych zase úplně nesouhlasil s tím, že ses poučil:
2017-03-05 12:31:08 ty si buď totálna piča. Gamesites.cz ^HideNSeek awp_rooftops
2017-03-04 22:54:21 aby si skapal. Gamesites.cz ^HideNSeek hns_etheral
2017-03-04 22:53:02 drž piču split. Gamesites.cz ^HideNSeek hns_etheral
2017-03-04 11:53:05 tak ho nemáš a už si zavri piču kto to tu má čítať. Gamesites.cz ^HideNSeek c21_kitty_b2
- Na jiném portále pak máš i permanentní ban, což jsi nám mohl také zde napsat.
- Ani nemáš nahraných požadovaný počet hodin.
Ve tvůj prospěch tady nic nehraje - projdi úspěšně akademii a poté to zkus znovu.
Zamítnuto.
- No to bych zase úplně nesouhlasil s tím, že ses poučil:
2017-03-05 12:31:08 ty si buď totálna piča. Gamesites.cz ^HideNSeek awp_rooftops
2017-03-04 22:54:21 aby si skapal. Gamesites.cz ^HideNSeek hns_etheral
2017-03-04 22:53:02 drž piču split. Gamesites.cz ^HideNSeek hns_etheral
2017-03-04 11:53:05 tak ho nemáš a už si zavri piču kto to tu má čítať. Gamesites.cz ^HideNSeek c21_kitty_b2
- Na jiném portále pak máš i permanentní ban, což jsi nám mohl také zde napsat.
- Ani nemáš nahraných požadovaný počet hodin.
Ve tvůj prospěch tady nic nehraje - projdi úspěšně akademii a poté to zkus znovu.

Zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] Žiadosť o admin práva na Hns / low-kid
Zdravím, čo sa týka hodín, dropEZ mi písal že bol reset, tak isto má 14 hodín nahraných na servery. Ďalej o tom že mám permanentný ban na inom portáli ani neviem keďže hrám iba tu prakticky. Aby som vysvetlil tie správy, takto sa vôbec nevyjadrujem, zrejme to písal brat keď som si odbehol od počítaču, on je taký menší provokatér.
-
LowKid - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1