• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žiadosť o admin práva na jailbreak
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na JB servery.
Nick v hre : goldcigo Shimi:)
Nick na forum : siminskyshimi
Vek : 16
Steam nick : Shimix
Steam ID : STEAM_0:1:196469823
HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=372071
Volám sa Miloš, chodím na strednú športovú školu, som v druhom ročníku, nemám zamestnanie. Vo voľnom čase robím MMA, športujem a hrám cs 1.6 alebo CS:GO na ktorom mám 1000 hodín.
Žiadam o práva na CS 1.6 JB z dôvodu záujmu poriadku na serveroch. V poslednej dobe stretávam veľa speedhackerov a deti ktoré nemajú mikrofóny u CT, alebo nepoznajú pravidlá.
Raz som si už žiadosť dával a bola zamietnutá tak to skúšam s odohratými hodinami aj keď som predtým hrával non steam, bola tam poznámka,že sa neviem správať a spamujem a zobral som to ako ponaučenie, takže už niš také nerobím
Vopred ďakujem za prečítanie mojej žiadosti, poprípade za prijatie.
Nick v hre : goldcigo Shimi:)
Nick na forum : siminskyshimi
Vek : 16
Steam nick : Shimix
Steam ID : STEAM_0:1:196469823
HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=372071
Volám sa Miloš, chodím na strednú športovú školu, som v druhom ročníku, nemám zamestnanie. Vo voľnom čase robím MMA, športujem a hrám cs 1.6 alebo CS:GO na ktorom mám 1000 hodín.
Žiadam o práva na CS 1.6 JB z dôvodu záujmu poriadku na serveroch. V poslednej dobe stretávam veľa speedhackerov a deti ktoré nemajú mikrofóny u CT, alebo nepoznajú pravidlá.
Raz som si už žiadosť dával a bola zamietnutá tak to skúšam s odohratými hodinami aj keď som predtým hrával non steam, bola tam poznámka,že sa neviem správať a spamujem a zobral som to ako ponaučenie, takže už niš také nerobím
Vopred ďakujem za prečítanie mojej žiadosti, poprípade za prijatie.
- siminskyshimi
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žiadosť o admin práva na jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admin práva na jailbreak
Najbližšiu žiadosť si ale môžeš podať vždy až mesiac od zamietnutia. V tvojom prípade to znamená 27.1.2020.
Dovtedy sa chovaj tak, ako by sa budúci Admin chovať mal. Máš mesiac na nápravu ako každý.
Zamietnuté.
Dovtedy sa chovaj tak, ako by sa budúci Admin chovať mal. Máš mesiac na nápravu ako každý.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1