• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Žiadosť o admin práva na public serveroch
- Podmineky
1. Vek minimálne 16 rokov ✔
2. Mať funkčný mikrofón a používať komunikačný server TS3 ✔
3. Byť vlastníkom originálnej hry CS 1.6 ✔
4. V príslušnej sekcií mať nahratých minimálne 20 hodín ✔
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zdravím Vás, moje meno je Adrián. Na tomto portály vystupujem pod menom GSTeeZee. Chcel by som Vás požiadať o admin práva na Public Serveroch.
Nick v hre : GSTeeZee
Nick na fóre : GSTeeZee
Profil na fóre : Klik
Vek : 17
Steam nick : TeeZee
Steam ID : STEAM_0:0:175464089
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=134996
Nejaké bany alebo prehrešky -
Bany som mal možno dva maximálne tri a to za nejaký FK na Jailbreakoch. Každopádne tieto bany sú staré už viac ako dva roky. Za cheating alebo niečo podobné som ban nikdy nemal ...
A mám na konte aj jeden prehrešok. Keď som bol PC Support, tak ma vyhodili kvôli tomu, že som napísal do chatu tu na fórum nejaké 2 - 3 nadávky. Bolo to ale v stave opitosti a veľmi to ľutujem. Tiež je to stará vec cca dva roky späť.
Niečo o sebe -
Ako som už spomínal, volám sa Adrián a mám 17 rokov. Pred dvomi/tromi rokmi som tu aktívne hrával, potom som už nejak stratil záujem o hranie hier. Poslednú dobu ma znovu začalo CSko baviť a tak som ho začal nejak znovu hrávať. Ale inak nastupujem do tretieho ročníka na strednej škole a študujem odbor Mechanik-Mechatronik. Zaujímam sa o ľadový hokej a futbal no a v neposlednej rade si rád zahrám airsoft či paintball.
Prečo by som chcel na GS adminovať? -
Znovu som začal hráva csko, najmä teda public servery. Každodenne sa tam nájdu hráči, ktorý cheatujú, nadávajú, blokujú hráčov, neplantujú/nedefusujú .... Proste snažia sa kaziť ostatným hráčom hru. A tomu by som chcel zabrániť, chcel by som byť nápomocný a robiť poriadok na týchto serveroch. Príde mi, že je docela málo adminov na týchto serveroch. Snažil som sa pomáhať aj štýlom nahlasovania hráčov do PP, ale niekedy je potrebné zasiahnuť hneď a zabanovať hráča, alebo spraviť iný zákrok, aby sa na servery znovu dalo hrať.
Ďakujem za prečítanie žiadosti a prajem pekný zvyšok dňa

GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
-
GSTeeZee - Sponzor
[Zamítnuto]Žiadosť o admin práva na public serveroch
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admin práva na public serveroch
Pár nahlášení za poslední dobu to ano, jinak spam a nesmysly. Neumím si Tě zatím představit jako admina...
Možná to GTA zkusit
Zamítnuto.
Možná to GTA zkusit

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1