Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Žiadosť o Admina / BB

Příspěvekod BaByBoSs » 29 bře 2023, 15:27 VIP

Nazov: BaseBuilder / BaByBooS

Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na BaseBuilder serveroch.

Nick v hre : BaByBooS

Nick na fóre : BaByBoSs

Profil na fóre : Profil

Vek : 17

Steam nick : T0m1x

Steam ID : STEAM_0:0:430570207

Hlstats : klik

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): V minulosti som bol problémový hráč, no tie časy sú preč snažím sa hráčom pomáhať a zlepšovať im pocit zo hry. ;)

Niečo o sebe : Čaves, Volám sa Maťo, no kamoši ma volaju priezivskom. Posledné mesiace som opäť padol do 1.6-tkovej horúčky a hrávam tu hru skoro furt. Často sa na servery stretávam s hráčmi ktorý porušujú pravidla, a ak neni na servery admin neni pomôcť. Mojimi záľubami sú samozrejme hranie hier, chodenie na nejaké tie party, jazda na bicykli a kopu dalších. V poslednej dobe som sa začal venovať grafike a developingu, ktoré sú tiež celkom super. Základne veci o mne by boli asi všetke.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Keďže na GS hrám už nejakú dobu, tak by som chcel pomôcť v dodržiavani poriadku na serveroch, aby sa tam nejaké špecialne osôbky nechodili vylievať svoj hnev a kaziť hru ostastným.

....
V minulej žiadosti mi Twixx, písal aby som dokončil akademiu. No je to ťažké keďže hrávam iba BB, a 80% času tam je nejaký admin, čiže to je praktický nemožne. No ak sa nejaký hráč ktorý porušuje pravidla snažím sa to vyriešiť najrýchlejšie tým že zavolám na server admina, popripáde pošlem adminovi demo.
...

Ďakujem za čas venovaný riešeniu mojej žiadosti.
Pekný dník.
Obrázek
BaByBoSs
Sponzor
Sponzor

[Z]Žiadosť o Admina / BB

od Rumcajz » 29 bře 2023, 15:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o Admina / BB

Příspěvekod Twixx » 30 bře 2023, 21:11

Ahoj, na to, že tvrdíš, že na serveri vždy niekto z AT je, je v PP dosť príspevkov a ani jeden nie je od teba. Nevidím žiadnu snahu riešiť situácie, v ktorých ako tvrdíš stále niekto porušuje pravidlá. Fakt si prejdi tou akadémiou.

Zamietnuté
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů