• Stránka 1 z 1
[Duplicita]žiadosť o admina Jailbreak #2
Ahojťe vieťe prečo chcem admina? Chcem ho preto lebo chcem ho chraniť proti hackerom a tak.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.Moje meno: Jurko.
2.Moje meno na fóra: SandroYam.
3.Moje meno v hre: SandroYam.
4.Chcem byť adminom preto lebo chcem ochranovať server keby tam prišiel niaky hacker,alebo keť niekto zneužita práva.
5.Koľko mi je rokov: 24.
6.Mal som SH ale sa poučil som sa.
7.Som stále aktivní na server Jailbreak #2.
8.Niečo omne: Som slušný človek,som nedostal nitky zaracha,rád hrajem cs.1.6,som kluk,nerobim blbovi ni.
9.ID:VALVE_0:0:1234421765=Steam_0:0:1234421765,Ochvilku si vibavim Steam origo Counter_Strike 1.6
10.Mikrofon mám funkční.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestli píšem zle omluvam se.
Moc dakujem za věnovaný čas a za prečitanie, prajem pekný den.
1.Moje meno: Jurko.
2.Moje meno na fóra: SandroYam.
3.Moje meno v hre: SandroYam.
4.Chcem byť adminom preto lebo chcem ochranovať server keby tam prišiel niaky hacker,alebo keť niekto zneužita práva.
5.Koľko mi je rokov: 24.
6.Mal som SH ale sa poučil som sa.
7.Som stále aktivní na server Jailbreak #2.
8.Niečo omne: Som slušný človek,som nedostal nitky zaracha,rád hrajem cs.1.6,som kluk,nerobim blbovi ni.
9.ID:VALVE_0:0:1234421765=Steam_0:0:1234421765,Ochvilku si vibavim Steam origo Counter_Strike 1.6
10.Mikrofon mám funkční.
Jestli píšem zle omluvam se.
Moc dakujem za věnovaný čas a za prečitanie, prajem pekný den.
- SandroYam
- Kolemjdoucí
[Duplicita]žiadosť o admina Jailbreak #2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o admina Jailbreak #2
Duplicita.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1