• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žiadosť o admina na DD2
Nick na serveru: ThatAJ
SID: STEAM_0:1:121789455
Sekce, na které chci práva: Dust 2 Only
Věk: 20
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=156095
Bany, které jsem dostal: Žiadné
Něco o mně: Volajte ma Andy alebo AJ. Mám 20 rokov a som študent MUNI. Občas hrám CSGO a mám nahraných viac ako 3500 hodín. Rank: Supreme na MM; GE na wingman.
Proč právě já: Mám už nejakú tú skúsenosť s Adminovaním keďže som bol admin na Závislákoch a aj na Gaming Hazard. Plus mimo toho som bol aj HLSA na portáli ktorý bohužiaľ nikam neviedol. A hlavne chcem aby aspoň nejaký admin bol na serveri, ktorý je viac aktívny v rámci možností.
Zkušenosti s CS:GO:
+3500 h.
Ex admin na dvoch serveroch
Viem ako kompletne funguje admin menu a aj commands príslušného pluginu.
Případné poznámky:
Aj keď som chcel reportovať cheaterov cez /call tak nikto nebol online a asi iba raz za čas čo hrám na serveri to fungovalo. Nemám splnenú podmienku na 5 reportov lebo nemám nervi na písanie zbytočnej veci keď sa problém aj tak nevirieši okamžite.
SID: STEAM_0:1:121789455
Sekce, na které chci práva: Dust 2 Only
Věk: 20
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=156095
Bany, které jsem dostal: Žiadné
Něco o mně: Volajte ma Andy alebo AJ. Mám 20 rokov a som študent MUNI. Občas hrám CSGO a mám nahraných viac ako 3500 hodín. Rank: Supreme na MM; GE na wingman.
Proč právě já: Mám už nejakú tú skúsenosť s Adminovaním keďže som bol admin na Závislákoch a aj na Gaming Hazard. Plus mimo toho som bol aj HLSA na portáli ktorý bohužiaľ nikam neviedol. A hlavne chcem aby aspoň nejaký admin bol na serveri, ktorý je viac aktívny v rámci možností.
Zkušenosti s CS:GO:
+3500 h.
Ex admin na dvoch serveroch
Viem ako kompletne funguje admin menu a aj commands príslušného pluginu.
Případné poznámky:
Aj keď som chcel reportovať cheaterov cez /call tak nikto nebol online a asi iba raz za čas čo hrám na serveri to fungovalo. Nemám splnenú podmienku na 5 reportov lebo nemám nervi na písanie zbytočnej veci keď sa problém aj tak nevirieši okamžite.
-
ThatAJ - Kolemjdoucí
[Zamietnuté] Žiadosť o admina na DD2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admina na DD2
ThatAJ píše:Nemám splnenú podmienku na 5 reportov lebo nemám nervi na písanie zbytočnej veci keď sa problém aj tak nevirieši okamžite.
Takže když na serveru běhal cheater, tak ho nemělo smysl dávat do PP, protože ho někdo zabanuje až další den?
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Gustik píše:ThatAJ píše:Nemám splnenú podmienku na 5 reportov lebo nemám nervi na písanie zbytočnej veci keď sa problém aj tak nevirieši okamžite.
Takže když na serveru běhal cheater, tak ho nemělo smysl dávat do PP, protože ho někdo zabanuje až další den?
Nie. Keď je na serveru cheater tak prvá vec je že to treba okamžite riešiť a to znamená zavolať admina. Cez /call to 98% času píše že nikto nie je k dispozícií. Keby som to napísal na forum tak sa nič momentálne nespraví a bude treba čakať viac než primerane asi ako teraz keď čakám na vyjadrenie nejakého admina a výsledok. Pokiaľ som sám nenapísal a nepožiadal o vyjadrenie cez chat tak sa nič nedeje.
Čo som chcel povedať je že: 1. Nervi spraví už samotná prítomnosť cheatera na serveru. 2. Ešte väčšie nervi mi spraví to že nikto nie je online alebo nie je ochotný to riešiť. 3. Na report aby bol odôvodnený je treba aj nejaký dôkaz a to natočenie nejakého dema, kde je dokázatelné, že hráč cheatuje. A keďže CSGO demá sú na dve veci tak to nedáva zmysel. 4. Keby bol aspoň nejaký admin online a ochotný obetovať 1 minútu svojho života na to aby šiel na server a postláčal pár tlačidiel zlepšil by deň desiatke ľudí.
Ale keďže som za svoje hranie na serveri som poriadne nevidel žiadného admina, nemohol som si ho pridať na steame v prípade núdze a potreby využitia admin práv.
-
ThatAJ - Kolemjdoucí
/call nenutíme adminy používat, proto většinou není nikdo k mání. Nejvíce ho ale využívají JB admini. Zároveň projde nahlašování brzy renovací, je to totiž zbytečně složité.
Ty ale říkáš, že pokud potkáš na serveru cheatera, tak je lepší ho nechat hrát vlastně napořád, než aby maximálně na druhý den dostal ban. Demo (důkaz) navíc budeš muset mít i když jsi admin, tak v čem je rozdíl?
Nahlas tedy alespoň 5 hříšníků do porušení pravidel, ať víme, že např. poznáš cheaty, víš jak se mají hráči chovat a umíš vůbec natáčet demo. Pak se ozvi a SA/HLSA si tě vezme k pohovoru.
V řešení.
Ty ale říkáš, že pokud potkáš na serveru cheatera, tak je lepší ho nechat hrát vlastně napořád, než aby maximálně na druhý den dostal ban. Demo (důkaz) navíc budeš muset mít i když jsi admin, tak v čem je rozdíl?
Nahlas tedy alespoň 5 hříšníků do porušení pravidel, ať víme, že např. poznáš cheaty, víš jak se mají hráči chovat a umíš vůbec natáčet demo. Pak se ozvi a SA/HLSA si tě vezme k pohovoru.
V řešení.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [V řešení] Žiadosť o admina na DD2
Hráč stratil záujem.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198413472904
-
LynxQ - Drbna
• Stránka 1 z 1