• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o admina na jailbreak serveroch.
Volám sa Lukáš,pochádzam z Pribety mám 17 rokov,žiadosť o admina robím po prvý krát i keď AMXX menu ovládam výborne a pravidlá Jailbreaku sú mi takisto známe.Dôvod prečo sa chcem stať adminom na niektorých z vašich serverov je ten, že chcem obmedziť výskyt grieferov na mojom obľúbenom móde ako napr. (freekillerov,neznalosť pravidiel,...atď).Na serveroch sa vyskytujem pomerne často.
-Nejaké tie zaujímavosti o mne: Mám rád NBA,streetko, takisto sa tomu príležitočne venujem,chodím na elektrotechnckú priemislovku,vo voľnom čase najradšej hrám csko,CS:GO.V minulosti som hrával jailbreak na jednom zo CS:GO serverov. Konkrétne JailBreak #1. Všetky moje znalosti pravidiel, toleranciu voči "slabším" hráčom jailu, som vypestoval práve tam..
Moje steamID: STEAM_0:1:186990173
Ďakujem za pozornosť ..Váš Lachtanec
-Nejaké tie zaujímavosti o mne: Mám rád NBA,streetko, takisto sa tomu príležitočne venujem,chodím na elektrotechnckú priemislovku,vo voľnom čase najradšej hrám csko,CS:GO.V minulosti som hrával jailbreak na jednom zo CS:GO serverov. Konkrétne JailBreak #1. Všetky moje znalosti pravidiel, toleranciu voči "slabším" hráčom jailu, som vypestoval práve tam..
Moje steamID: STEAM_0:1:186990173
Ďakujem za pozornosť ..Váš Lachtanec

Mename lachtanecicinka ..and im goin´ to kupic kilo chleba 

-
lachtanec - Amatér
[Zamítnuto] Žiadosť o admina na jailbreak serveroch.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1