Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Žiadosť o admina na JB

Příspěvekod tomer50 » 04 pro 2020, 22:23

Čaute, chcel by som Vás požiadať o admin práva na JailBreak

Nick v hre : Rad1m0

Nick na fóre : tomer50

Profil na fóre : ucp.php

Vek : 21

Steam nick : Radim0

Steam ID : STEAM_0:0:574630250

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=54217 5rokov dozadu okolo 12 dní

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Kedže som sa vrátil po 5 ročnej pauze a hrám len GS tak nemám žiadne bany. Na Gamesites som ani nikdy ban nedostal čo si pamätám.

Niečo o sebe : Takže čaute moje meno je Tomáš mám 21 rokov študoval som SOŠA v Trnave. Vo voľnom čase hrám rád futbal ktorý som hrával aj profesionálne preto som vlastne aj prestal hrávať CS, bohužial kvôli zraneniam som musel prestať a preto som začaľ znova hrávať aj JailBreak lebo mám o dosť viac času. Volný čas trávim samozrejme aj s mojou priateľkou.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Kedže za tie hodiny čo som tu niekedy odohral si myslím že mám aj dosť skúsenosti. Nemám rád kazenie hry a porušovanie pravidiel a myslím že ani vačšina hráčov. Verím že by som bol prínosom a snažil by som sa stále byť lepším a lepším.

Ďakujem pekne za prečítanie žiadosti a dúfam že to spolu skúsime. S pozdravom Radim0 :)
tomer50
Pokročilý
Pokročilý

[Zamietnuté] Žiadosť o admina na JB

od Rumcajz » 04 pro 2020, 22:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o admina na JB

Příspěvekod ThePeace » 06 pro 2020, 14:43 VIP

Ahoj,

prišiel si po enormne dlhej pauze. JB sa za ten čas zmenil všetkými možnými smermi. Za tú dobu, čo si tu nebol, si dovolím povedať, že prebehli veľmi výrazné zmeny, hlavne, čo sa týka pravidiel.
Nahral si aktivitu a hneď si si podal žiadosť. Skús v priebehu tohoto mesiaca aktívne nahlasovať do PP a hraj s adminmi, aby nám po mesiaci (od dnešku) mohli poskytnúť prípadné referencie.

Zamietnuté.
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů