• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žiadosť o admina na Survival serveri
1. Vek:17
2. Nick v hre: tomas053
3. Originálny MC: ano
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : na novom serveri nie
5. Primárny server kde chcete práva: Survival
6. Denná aktivita: 2 a viac hodín denne ako kedy
7. Priestupky na gamesites: bolo ich pár v minulosti
8. Priestupky mimo gamesites: žiadne
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Som chalan mám 17 rokov Chodím na Priemyslovku. Z minulosti mám na GS pár problémov ohľadne blbostí no chcem to napraviť ale aj pár pozitívnych v hre sa vyznám pomerne dobre hrám ju už asi 5 rokov samozrejme prerušovane.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Viem že niesom práve najlepší ale rozhodne hrám túto hru pre srandu vyznám sa v nej viem poradiť a získať si rešpekt u väčšine hráčov budem sa snažiť najlepšie ako to pôjde. Párkrát som v minulosti pomáhal stavať pre tento server (spawn na PVP, nejaké eventy a podobné stavby) vyznám sa tiež v príkazoch ohladne chodu serveru (mal som vlastný súkromný server kde som sa toho veľa naučil) a to je v podstate asi všetko.
Ďakujem za odpoveď.
2. Nick v hre: tomas053
3. Originálny MC: ano
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : na novom serveri nie
5. Primárny server kde chcete práva: Survival
6. Denná aktivita: 2 a viac hodín denne ako kedy
7. Priestupky na gamesites: bolo ich pár v minulosti
8. Priestupky mimo gamesites: žiadne
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Som chalan mám 17 rokov Chodím na Priemyslovku. Z minulosti mám na GS pár problémov ohľadne blbostí no chcem to napraviť ale aj pár pozitívnych v hre sa vyznám pomerne dobre hrám ju už asi 5 rokov samozrejme prerušovane.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Viem že niesom práve najlepší ale rozhodne hrám túto hru pre srandu vyznám sa v nej viem poradiť a získať si rešpekt u väčšine hráčov budem sa snažiť najlepšie ako to pôjde. Párkrát som v minulosti pomáhal stavať pre tento server (spawn na PVP, nejaké eventy a podobné stavby) vyznám sa tiež v príkazoch ohladne chodu serveru (mal som vlastný súkromný server kde som sa toho veľa naučil) a to je v podstate asi všetko.
Ďakujem za odpoveď.
-
tomas0053 - Amatér
[Přijat] Žiadosť o admina na Survival serveri
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admina na Survival serveri
Pěkná přihláška, na serveru tě občas vidím, problémy s tebou nejsou, jen se vice zapoj do chatu a bude to fajn..
Malé+

Kostik, CHeCHtak, juraj11, Rainox atp..
navždy v paměti 

-
HellmutTV - Pokročilý
Re: Žiadosť o admina na Survival serveri
Čeká se
Napíšu ti pm.
Napíšu ti pm.
-
TheRsM1 - Profesionál
• Stránka 1 z 1