Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Žiadosť o Admina (Práva) [JailBreak]

Příspěvekod OriginalEscape » 08 lis 2020, 20:50

Nick na serveru: Escape

SID: STEAM_1:0:220859316

Sekce, na které chci práva: Jailbreak

Věk: 17

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=118657
Bany, které jsem dostal: Na Jailbreak žiadny

Něco o mně: Volám sa Róbert , mám 17 rokov, som z Východného Slovenska, mesto Poprad. Venujem sa Fitness a hrával som 8 rokov basketbal, tento rok som hral volejbal v sekcii mužov. Som komunikatívny s príjemným vystupovaním:-). Najčastejšie som na PC a učím sa programovanie, upravovanie fotiek a podobne. Chodím na Strednú súkromnú školu Poprad - Veľka odbor Kuchár.

Proč právě já: Neskutočne sa mi dobre hrá na mapách jailbreak, na serveroch som skoro často a niekedy narazím aj na hráča ktorý porušuje pravidla a občas ho aj upozorním. Mám dobrý vzťah s hráčmi a snažím sa robiť vtipne, a prijemne kola za rolu Simona :-).

Zkušenosti s CS:GO: Kometi moc nehrávam ale skill mám dobrý, Nahrane mám 569 hodín
My love servers is JailBreak ♥♥♥ "Keď máš nejaký cieľ choď si len za tým jedným cieľom"
OriginalEscape
Amatér
Amatér

[Z] Žiadosť o Admina (Práva) [JailBreak]

od Rumcajz » 08 lis 2020, 20:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o Admina (Práva) [JailBreak]

Příspěvekod ericek111 » 08 lis 2020, 21:36

Zlepši chat, splň podmienky, skôr ako o mesiac si znovu nežiadaj.

Zamietnuté.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS2 Admin
CS2 Admin

Re: [Z] Žiadosť o Admina (Práva) [JailBreak]

Příspěvekod OriginalEscape » 08 lis 2020, 22:19

Otázka ohľadom toho: "Zlepší chat" to znamená?
My love servers is JailBreak ♥♥♥ "Keď máš nejaký cieľ choď si len za tým jedným cieľom"
OriginalEscape
Amatér
Amatér

Re: [Z] Žiadosť o Admina (Práva) [JailBreak]

Příspěvekod Lerko » 09 lis 2020, 04:51

OriginalEscape píše:Otázka ohľadom toho: "Zlepší chat" to znamená?

Nepíš vulgarismy,nespamuj
Hráč na Gamesites od 2015
Sponzor Gamesites
Lerko
Sponzor
Sponzor

Zpět na Nábory Adminů