• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žiadosť o admina.
Dobrý deň/večer
Chcel by som dať žiadosť o admina. 
1. Vek: Mám 15 rokov.
2. Nick v hre: Môj nick v hre je Evz0rz
(to 0 je nula.) 
3. Originálny MC: Bohužial nemám ale plánujem si ho kúpiť
.
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Mám ho Aktivované EVIP navždy a donatnul som 20 € pretože som kupil EVIP na vždy ale ja som si ho dal na Survival ale ja som bol na skyblocku takže ho na survivalu nemám ale mne to nevadí .
5. Primárny server kde chcete práva: Práva by som chcel mať na serveru Skyblock.
6. Denná aktivita: Som na MC cez 4/5/6 hodín .
7. Priestupky na gamesites: Žiadne.
8. Priestupky mimo gamesites: Žiadne a nikde.
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Volám sa Samuel mám 15 rokov. Moje hobby su najme rybárenie,futbal,hokej,lyžovanie MC hrávam už od svojích 11 rokov takže ho hrajem 4 roky.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Prečo by som ja mal byť adminom? Pretože niekedy niesu admini online a hráči sa pýtaju kde je čo ako sa to robí atď. Síce som EVIP vidia ma ale slabo Admina by videli viac. Rád pomáham hráčom som priateľskí nie som rasistickí gramatiku mám na úrovni bol som na veľa serveroch Helper,EventMaster.
Write By: Evz0rz

1. Vek: Mám 15 rokov.

2. Nick v hre: Môj nick v hre je Evz0rz

3. Originálny MC: Bohužial nemám ale plánujem si ho kúpiť

4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Mám ho Aktivované EVIP navždy a donatnul som 20 € pretože som kupil EVIP na vždy ale ja som si ho dal na Survival ale ja som bol na skyblocku takže ho na survivalu nemám ale mne to nevadí .
5. Primárny server kde chcete práva: Práva by som chcel mať na serveru Skyblock.
6. Denná aktivita: Som na MC cez 4/5/6 hodín .
7. Priestupky na gamesites: Žiadne.
8. Priestupky mimo gamesites: Žiadne a nikde.
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Volám sa Samuel mám 15 rokov. Moje hobby su najme rybárenie,futbal,hokej,lyžovanie MC hrávam už od svojích 11 rokov takže ho hrajem 4 roky.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Prečo by som ja mal byť adminom? Pretože niekedy niesu admini online a hráči sa pýtaju kde je čo ako sa to robí atď. Síce som EVIP vidia ma ale slabo Admina by videli viac. Rád pomáham hráčom som priateľskí nie som rasistickí gramatiku mám na úrovni bol som na veľa serveroch Helper,EventMaster.

Write By: Evz0rz

-
Evz0rz - Kolemjdoucí
[Přijat] Žiadosť o admina.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admina.
Evz0rz píše:...
...
Stačilo napsat Kovimu podle instrukcí, které ti zadal..
Co se týče žádosti tak se ti tu vyjádřím později.
-
TheRsM1 - Profesionál
Lock než splníš podmínky, zítra na serveru ti napíšu.
-
TheRsM1 - Profesionál
Čeká se.
-
TheRsM1 - Profesionál
Přijat.
-
TheRsM1 - Profesionál
• Stránka 1 z 1