• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o admina
Nick na serveru: Papája
SID: STEAM_0:0:419158382
Sekce, na které chci práva: gamesites 1v1 arena
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=66916
Bany, které jsem dostal: Žiadne bany. Jeden krát som obdržal mute za nadávanie, som si vedomí mojej chybu a ešte raz sa ospravedlňujem.
Něco o mně: Volám sa Oliver, mám 16 rokov, baví ma futbal a počítačové hry, čo sa týka GS, tak som pravidelne aktívny. Chodím na strednú odbornú školu.
Proč právě já: Myslím, že vždy je niečo, čo treba doladiť, ale po mojej ročnej skúsenosti na GS, som sa dozvedeľ veľa vecí a myslím, že už je čas na podanie žiadosti.
Zkušenosti s CS:GO: V CSGO hrávam často compety a komunitné servery (Gamesites). Na hre mám nahraných cez 720 hodín a rok skúseností.
Případné poznámky: Ďakujem aspoň za prečítanie a áno, omylom som napísal do akademie, prepáčte
SID: STEAM_0:0:419158382
Sekce, na které chci práva: gamesites 1v1 arena
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=66916
Bany, které jsem dostal: Žiadne bany. Jeden krát som obdržal mute za nadávanie, som si vedomí mojej chybu a ešte raz sa ospravedlňujem.
Něco o mně: Volám sa Oliver, mám 16 rokov, baví ma futbal a počítačové hry, čo sa týka GS, tak som pravidelne aktívny. Chodím na strednú odbornú školu.
Proč právě já: Myslím, že vždy je niečo, čo treba doladiť, ale po mojej ročnej skúsenosti na GS, som sa dozvedeľ veľa vecí a myslím, že už je čas na podanie žiadosti.
Zkušenosti s CS:GO: V CSGO hrávam často compety a komunitné servery (Gamesites). Na hre mám nahraných cez 720 hodín a rok skúseností.
Případné poznámky: Ďakujem aspoň za prečítanie a áno, omylom som napísal do akademie, prepáčte

Najväčší klamár, je ten klamár, ktorý verí svojím klamstvám.
-
Papaja17 - Amatér
[Zamítnuto] Žiadosť o admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admina
Ahoj,
dodal jsi špatné HLStats, ale i po dohledání bohužel mě to nijak nepřesvědčilo o tom, že bys měl dostat práva. V chatu se sice snažíš chovat poslední dobou slušně, což je plus, ovšem aktivita není zrovna nejvyšší, navíc na serveru hraješ podle HLStats ~ dva týdny.
Profil na fóru založený dnes, žádné nahlášení do PP. Až nahraješ ještě několik hodin a nahlásíš nějaké cheatery (a že jich na 1v1 není málo), požádej si za nějakou dobu znovu.
Zamítnuto.
dodal jsi špatné HLStats, ale i po dohledání bohužel mě to nijak nepřesvědčilo o tom, že bys měl dostat práva. V chatu se sice snažíš chovat poslední dobou slušně, což je plus, ovšem aktivita není zrovna nejvyšší, navíc na serveru hraješ podle HLStats ~ dva týdny.
Profil na fóru založený dnes, žádné nahlášení do PP. Až nahraješ ještě několik hodin a nahlásíš nějaké cheatery (a že jich na 1v1 není málo), požádej si za nějakou dobu znovu.

Zamítnuto.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Re: [Zamítnuto] Žiadosť o admina
Vďaka
PS: ten rok, som myslel celkovo na GS 

-
Papaja17 - Amatér
Nebudu se vyjadřovat tam, kam nemám.
-
Miko167 - Kolemjdoucí
Re: Žiadosť o admina
polskasila píše:Ahoj,
Profil na fóru založený dnes, žádné nahlášení do PP. Až nahraješ ještě několik hodin a nahlásíš nějaké cheatery (a že jich na 1v1 není málo), požádej si za nějakou dobu znovu.![]()
Zamítnuto.
Mohol by som sa spýtať, ako to, že som poslal zle hlstats ? Mne sedia.
-
Papaja17 - Amatér
Dodal jsi HLStats z JB, kde jsou jiné statistiky než na 1v1 server.
Další otázky mi kdyžtak piš do PM.
Další otázky mi kdyžtak piš do PM.

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1