• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Ziadost o Admina
Nick na serveru:Napom789
SID: STEAM_1:1:466764092
Sekce, na které chci práva: 1v1 Areny
Věk:17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... ayer=62055
Bany, které jsem dostal:žiadne som nemal.
Něco o mně:Volam sa dominik a pochadzam z Nitrianskeho kraja ...som prijemny a mili clovek to tvrdia o mna ludia niekedy ich aj rozveselim ...CS-GO hravam kazdy den a hlavne 1v1 areny ...dene aj 7-9 h
Proč právě já:Malo kedy vidim adminov na 1v1areny preto by si myslim ze by som tam mohol byt ja Admin bol by som tam stale kolko krat tam vidim toxic ludi a otravuju ludi a nadavaju a je mi luto ked stym nemozem nic spravit a ked chcem zavolat admina väcsinou tam nikto neni
Zkušenosti s CS:GO:cs go hram uz 4 roky no tento ucet mam asi skoro 1 rok ...mam stym celkom dost dobre skusenosti
Případné poznámky:
SID: STEAM_1:1:466764092
Sekce, na které chci práva: 1v1 Areny
Věk:17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... ayer=62055
Bany, které jsem dostal:žiadne som nemal.
Něco o mně:Volam sa dominik a pochadzam z Nitrianskeho kraja ...som prijemny a mili clovek to tvrdia o mna ludia niekedy ich aj rozveselim ...CS-GO hravam kazdy den a hlavne 1v1 areny ...dene aj 7-9 h
Proč právě já:Malo kedy vidim adminov na 1v1areny preto by si myslim ze by som tam mohol byt ja Admin bol by som tam stale kolko krat tam vidim toxic ludi a otravuju ludi a nadavaju a je mi luto ked stym nemozem nic spravit a ked chcem zavolat admina väcsinou tam nikto neni
Zkušenosti s CS:GO:cs go hram uz 4 roky no tento ucet mam asi skoro 1 rok ...mam stym celkom dost dobre skusenosti
Případné poznámky:
- Napom789
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Ziadost o Admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ziadost o Admina
Čau,
zlepši chování v chatu a nahlaš pár lidí, ať vidím, že to myslíš vážně.
Zamítnuto.
zlepši chování v chatu a nahlaš pár lidí, ať vidím, že to myslíš vážně.
Zamítnuto.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1