• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o admina /TTT/
Nick na serveru: Only^
SID: STEAM_0:1:115992115
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 20
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... layer=9392
Bany, které jsem dostal: 1x ban za Random
Něco o mně: Volám sa Mário, študujem hospodársku informatiku na VŠ. TTT mód hrávam od roku 2017 a CS +- od roku 2014. Som priateľský, trpezlivý a väčšinou nekonfliktný typ človeka, aj keď ako každý iný mám občas aj "svoje dni". Rád trávim čas s kamarátmi, zabávam sa a najnovšie aj jazdím na motorke. Myslím si, že veľa ľudí a aj adminov ma pozná roky/mesiace, takže nemusím tu písať rozprávky.
Proč právě já: Mám veľmi veľké skúseností s adminovaním a riešením situácií na servery alebo na fórume (mám skúsenosť aj s PP). Práve moja znalosť pravidiel a prehľad by priniesol podľa mňa pre server a hráčov nastolenie poriadku a správne a spravodlivé riešenie problémov.
Zkušenosti s CS:GO: MM rank Global Elite, mám skúsenosti so SM admin menu aj s pluginmi a nastavovaním servera.
SID: STEAM_0:1:115992115
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 20
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... layer=9392
Bany, které jsem dostal: 1x ban za Random
Něco o mně: Volám sa Mário, študujem hospodársku informatiku na VŠ. TTT mód hrávam od roku 2017 a CS +- od roku 2014. Som priateľský, trpezlivý a väčšinou nekonfliktný typ človeka, aj keď ako každý iný mám občas aj "svoje dni". Rád trávim čas s kamarátmi, zabávam sa a najnovšie aj jazdím na motorke. Myslím si, že veľa ľudí a aj adminov ma pozná roky/mesiace, takže nemusím tu písať rozprávky.
Proč právě já: Mám veľmi veľké skúseností s adminovaním a riešením situácií na servery alebo na fórume (mám skúsenosť aj s PP). Práve moja znalosť pravidiel a prehľad by priniesol podľa mňa pre server a hráčov nastolenie poriadku a správne a spravodlivé riešenie problémov.
Zkušenosti s CS:GO: MM rank Global Elite, mám skúsenosti so SM admin menu aj s pluginmi a nastavovaním servera.
Living on the high.
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
-
Only4Fun - Kazatelův učeň
[Zamítnuto] Žiadosť o admina /TTT/
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admina /TTT/
Only4Fun píše:TTT pre mňa už nedáva taký zmysel, keď som v podstate sám aktívny admin. Komunita hráčov tiež úplny grc, všetci odišli viete kam, buď tam hrajú samé deti alebo hráči čo nevedia ako hrať.. Bohužiaľ, je mi proti srsti tu byť ...
Jakto, že ti TTT zase dává smysl? Komunita je stále stejná, teď už není grc? Proč ti teď být zase na TTT nebude proti srsti? A co ten tvůj popisek "GS forever"? Před 5 měsíci to tak teda nevypadalo.

A co ty další bany, které tam máš? Poslední ban za randomy jsi dostal 9.3.
Navíc já tady pořád jsem... Nemůžeš přece dělat, jako by se nic nestalo.
Zamítnuto.
PS: Na ty otázky můžeš klidně odpovědět.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [Zamítnuto] Žiadosť o admina /TTT/
Já bych mu ho dal 

-
SwisS - Amatér
Ahoj Gustik dík, že si mi dal priestor zareagovať... idem na to
TTT ako samotný mód mi dával zmysel vždy a vždy ma bavil a napĺňal. To, že pred tými 5 mesiacmi bola v A-Teame kríza a tým pádom aj väčšina komunity hráčov TTT bola odlišná a správala sa voči adminom nedôstojne, pribudli noví hráči, ktorí o tomto móde netušili ani ň, tak kvôli tomu som sa vtedy cítil tak, že moja práca a aktivita bola zbytočná, tak som to cítil tak ako som napísal a rozhodol som sa A-Team opustiť s poznámkou, že možno sa raz určite vrátim. (škoda je že túto časť si už nespomenul ale nevadí, ak sa hovorí A poviem aj B. ) Teraz je TTT komunita a celkovo situácia v A-Teame pokojná a páči sa mi ako to tu funguje, že sa banujú randomy atď... Ak by mi teraz bolo na TTT proti srsti nehrám tu aktívne už polroka, resp. od 2017.
1 ban za randomy a 1 mute ban, ktorý sa mi prikmotril po zhliadnutí môjho toxic chatu, kde bolo aj plno nadávok. Od vtedy som sa zmenil o 180 stupňov, myslím si, že je to vidieť, inak by som si o admina nežiadal. Sám Guhh mi povedal, že skôr ako o štvrť roka nemám žiadať, tak som ten štvrť rok vyčkal a teraz som tu.
Viem, že si tu a neviem o tom aby sme my dvaja mali nejaký osobný problém alebo žeby som v minulosti tento portál nejak poškodil alebo robil niečo v jeho neprospech... Počas celého trvania môjho adminovania som si robil svoju prácu poctivo, svedomito a neboli so mnou žiadne problémy ani konflikty.
P.S: Kľudne mi odpíš buď tu alebo do PM aby sme to nespamovali, budem rád za otvorenú diskusiu.
Jakto, že ti TTT zase dává smysl? Komunita je stále stejná, teď už není grc? Proč ti teď být zase na TTT nebude proti srsti? A co ten tvůj popisek "GS forever"? Před 5 měsíci to tak teda nevypadalo.
TTT ako samotný mód mi dával zmysel vždy a vždy ma bavil a napĺňal. To, že pred tými 5 mesiacmi bola v A-Teame kríza a tým pádom aj väčšina komunity hráčov TTT bola odlišná a správala sa voči adminom nedôstojne, pribudli noví hráči, ktorí o tomto móde netušili ani ň, tak kvôli tomu som sa vtedy cítil tak, že moja práca a aktivita bola zbytočná, tak som to cítil tak ako som napísal a rozhodol som sa A-Team opustiť s poznámkou, že možno sa raz určite vrátim. (škoda je že túto časť si už nespomenul ale nevadí, ak sa hovorí A poviem aj B. ) Teraz je TTT komunita a celkovo situácia v A-Teame pokojná a páči sa mi ako to tu funguje, že sa banujú randomy atď... Ak by mi teraz bolo na TTT proti srsti nehrám tu aktívne už polroka, resp. od 2017.
A co ty další bany, které tam máš? Poslední ban za randomy jsi dostal 9.3.
1 ban za randomy a 1 mute ban, ktorý sa mi prikmotril po zhliadnutí môjho toxic chatu, kde bolo aj plno nadávok. Od vtedy som sa zmenil o 180 stupňov, myslím si, že je to vidieť, inak by som si o admina nežiadal. Sám Guhh mi povedal, že skôr ako o štvrť roka nemám žiadať, tak som ten štvrť rok vyčkal a teraz som tu.

Navíc já tady pořád jsem... Nemůžeš přece dělat, jako by se nic nestalo.
Viem, že si tu a neviem o tom aby sme my dvaja mali nejaký osobný problém alebo žeby som v minulosti tento portál nejak poškodil alebo robil niečo v jeho neprospech... Počas celého trvania môjho adminovania som si robil svoju prácu poctivo, svedomito a neboli so mnou žiadne problémy ani konflikty.
P.S: Kľudne mi odpíš buď tu alebo do PM aby sme to nespamovali, budem rád za otvorenú diskusiu.

Living on the high.
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
-
Only4Fun - Kazatelův učeň
Only je a byl super admin, nikdy nic nemyslel špatně, zaslouží si další šanci 

-
SwisS - Amatér
Ahoj,
Sice nechápu proč stále uvádíš, že máš jeden ban za randomy když máš dva, ale jinak má tvé vyjádření hlavu a patu, tudíž si můžeš znovu požádat 28. 4.
A jak už jsi psal, další konverzace může probíhat v PM.
Lock.
Sice nechápu proč stále uvádíš, že máš jeden ban za randomy když máš dva, ale jinak má tvé vyjádření hlavu a patu, tudíž si můžeš znovu požádat 28. 4.
A jak už jsi psal, další konverzace může probíhat v PM.
Lock.

-
eNcoo - CS:GO Admin
Only4Fun píše:väčšina komunity hráčov TTT bola odlišná a správala sa voči adminom nedôstojne, pribudli noví hráči, ktorí o tomto móde netušili ani ň, tak kvôli tomu som sa vtedy cítil tak, že moja práca a aktivita bola zbytočná, tak som to cítil tak ako som napísal a rozhodol som sa A-Team opustiť s poznámkou, že možno sa raz určite vrátim. (škoda je že túto časť si už nespomenul ale nevadí, ak sa hovorí A poviem aj B. ) Teraz je TTT komunita a celkovo situácia v A-Teame pokojná a páči sa mi ako to tu funguje, že sa banujú randomy atď... Ak by mi teraz bolo na TTT proti srsti nehrám tu aktívne už polroka, resp. od 2017.
No právě, než aby ses pokusil tu "komunitu" TTT naučit a pomohl nám to hodit do kupy, tak jsi odešel a teď se vracíš když je zase vše OK a TTT funguje.

Šlo mi především o ten ban, který jsi dostal od Trsaka. Nemyslím si totiž, že by ti dal ban jen tak - musel jsi posílat IP adresu palerma do chatu na serveru - jinak bys ho nedostal. Toto mi ještě vysvětli do PM na webu.
Co se práv týče, tak aktivně hraj na serveru, aspoň třeba někoho nahlas do PP a za měsíc, tedy 28.4., to můžeš zkusit znovu. Pokud s tebou do té doby nebudou nějaké problémy, půjdeš k testům a případně na admina, jak ti napsal eNcoo výše.

-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1