• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Žiadosť o admina (ZM blood2)
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Zombie blood2 servery
Nick v hre : |IV*Legion|Marcus_Crassus
Nick na fóre : marcuscrassus97
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 20
Steam nick : Stream_SVK
Steam ID : STEAM_0:0:211763798
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=148545
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Dostal som 1x mute za vulgárne vyjadrovanie. Občas si trocha ponadávam, ale však nej som jediný.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Filip a som študentom Súkromne strednej odbornej školy : Informatika a Informačné systémy. Moje zameranie na škole je všeobecná informatika(Informatika, počítačové siete, programovanie a grafický dizajn a multimédia. Som študentom 4 ročníka. Volný čas využívam naplno ako napríklad v posilke alebo bojové umenie a samozrejme pri hraný CS 1.6. Server zombie blood 2 hrajem viac ako 4 roky a mám dostatok skúseností s módom a s pravidlami hry. Som aktívny každý deň na serveri.
Prečo by som chcel byť GS adminovať? : Samozrejme chcem pomôcť, aby server išiel v plynulom chode, bez problémových hráčov ktorý znepríjemňujú hranie ostatným hráčom.
Nick v hre : |IV*Legion|Marcus_Crassus
Nick na fóre : marcuscrassus97
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 20
Steam nick : Stream_SVK
Steam ID : STEAM_0:0:211763798
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=148545
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Dostal som 1x mute za vulgárne vyjadrovanie. Občas si trocha ponadávam, ale však nej som jediný.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Filip a som študentom Súkromne strednej odbornej školy : Informatika a Informačné systémy. Moje zameranie na škole je všeobecná informatika(Informatika, počítačové siete, programovanie a grafický dizajn a multimédia. Som študentom 4 ročníka. Volný čas využívam naplno ako napríklad v posilke alebo bojové umenie a samozrejme pri hraný CS 1.6. Server zombie blood 2 hrajem viac ako 4 roky a mám dostatok skúseností s módom a s pravidlami hry. Som aktívny každý deň na serveri.
Prečo by som chcel byť GS adminovať? : Samozrejme chcem pomôcť, aby server išiel v plynulom chode, bez problémových hráčov ktorý znepríjemňujú hranie ostatným hráčom.
- marcuscrassus97
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto]Žiadosť o admina (ZM blood2)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admina (ZM blood2)
PS : zabudol som dopísať že vlastníkom steamu som 2 dni .. preto nesplnam počet nahraných hodin .. Ďakujem
- marcuscrassus97
- Kolemjdoucí
Re: Žiadosť o admina (ZM blood2)
Můžeš být rád že máš jen 1 ban, ten tvůj chat na NS je hrozný, každé druhé slovo nějaká nadávka/ urážka.
Nahraj 20hodin, projdi si úspěšně akademii a pak se uvidí, doté doby nemáš šanci přemýšlet o nějakých právech.
Zamítnuto.
Nahraj 20hodin, projdi si úspěšně akademii a pak se uvidí, doté doby nemáš šanci přemýšlet o nějakých právech.

Zamítnuto.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto]Žiadosť o admina (ZM blood2)
Neviem prečo sem teraz pletieš nonsteam, ked si žiadosť podávam na steam učte.. a čo sa týka 20 hodín to neni problém nahrať..

- marcuscrassus97
- Kolemjdoucí
Díváme se i na NS, protože nám jde o to, jak se chováš. Nemůžeme si dovolit přijmout někoho, kdo by celý tým prezentoval tímto způsobem, na to zapomeň.
Po splnění výše zmíněných podmínkách od Groosa si můžeš požádat o práva až nejprve 27.7.2017 - dřív to ani nezkoušej jinak budeš permanentně zamítnut.
Po splnění výše zmíněných podmínkách od Groosa si můžeš požádat o práva až nejprve 27.7.2017 - dřív to ani nezkoušej jinak budeš permanentně zamítnut.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Izmael píše:Díváme se i na NS, protože nám jde o to, jak se chováš. Nemůžeme si dovolit přijmout někoho, kdo by celý tým prezentoval tímto způsobem, na to zapomeň.
Tak to by ste sa mali pozerať aj na súčasných adminov ako sa správajú na serveri k ostatným hracom
- marcuscrassus97
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1