• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Žiadosť o Administratora / Furien
Čau,volám sa sm0ke a rad by som si požiadal o prava.
Nick v hre : sm0ke
Nick na fóre : Zidan99
Profil na fóre : zidan99-u48111.html
Vek : 15. Do akademie som písal že mam 16,aj to som klamal. Prepáč Tommy. (akadémia hotová)
Steam nick : GS.cz # sm0ke
Steam ID : STEAM_0:0:163925404
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=6745
Nejaké bany alebo prehrešky: Boli. Som zatial Akademik takže v akademii som cca mesiac takže asi mesiac a pol bez banov,kickov,upozoreni atd...
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Dávid. Mam 15 rokov.Chodim zatial ešte len na ZŠ Bartolomeja Krpelca v Bardejove.Medzi moje hobby patri najme: ciklistika,futbal,hranie na PC a chodenie vonku s kamaratmi. Rád hrajem na Gamesites serveroch najmä na Furiene a Jailbreaku. Rad pomáham ľudom.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa hlavne ospravedlniť všetkym ľudom čo som im spravil a chcem všetko napraviť ako to bolo vtedy. Chcem pomáhať hráčom s hocičím,hlavne vyčistiť server od hriešnikov a udržiavať čistotu tak ako by to malo byť.
Ked si to čítate. Chcel by som všetky veci ujasniť na pravú mieru,že som klamal o veku a nie len to. Klamal som preto aby som dostal prava a frajerovať sa. Uvedomil som si že takto to nemá byť a nie je to správna vec. Radšej sa chcem priznať aby som bol fér voči ostatným. Mrzí ma to a radšej budem čestný pretože som sa poučil. Prepáčte fakt
s pozdravom sm0ke
Nick v hre : sm0ke
Nick na fóre : Zidan99
Profil na fóre : zidan99-u48111.html
Vek : 15. Do akademie som písal že mam 16,aj to som klamal. Prepáč Tommy. (akadémia hotová)
Steam nick : GS.cz # sm0ke
Steam ID : STEAM_0:0:163925404
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=6745
Nejaké bany alebo prehrešky: Boli. Som zatial Akademik takže v akademii som cca mesiac takže asi mesiac a pol bez banov,kickov,upozoreni atd...
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Dávid. Mam 15 rokov.Chodim zatial ešte len na ZŠ Bartolomeja Krpelca v Bardejove.Medzi moje hobby patri najme: ciklistika,futbal,hranie na PC a chodenie vonku s kamaratmi. Rád hrajem na Gamesites serveroch najmä na Furiene a Jailbreaku. Rad pomáham ľudom.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa hlavne ospravedlniť všetkym ľudom čo som im spravil a chcem všetko napraviť ako to bolo vtedy. Chcem pomáhať hráčom s hocičím,hlavne vyčistiť server od hriešnikov a udržiavať čistotu tak ako by to malo byť.
Ked si to čítate. Chcel by som všetky veci ujasniť na pravú mieru,že som klamal o veku a nie len to. Klamal som preto aby som dostal prava a frajerovať sa. Uvedomil som si že takto to nemá byť a nie je to správna vec. Radšej sa chcem priznať aby som bol fér voči ostatným. Mrzí ma to a radšej budem čestný pretože som sa poučil. Prepáčte fakt
s pozdravom sm0ke

-
Zidan99 - Drbna
[Zamítnuto]Žiadosť o Administratora / Furien
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o Administratora / Furien
Můj názor se na tebe ještě nezměnil za to, co si předváděl před 2 měsícema cca,avšak jsem dostal už i nějaké doporučení na tebe takže jdeš správným krokem tak se snaž, dělej co doposud v akademii a časem uvidíme 

-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto]Žiadosť o Administratora / Furien
Ďakujem GrooS že si sa vyjadril,pokusim sa udržiavať to čo som doteraz robil a polepšim sa.
sm0ke
sm0ke

-
Zidan99 - Drbna
• Stránka 1 z 1