• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žiadosť o adminské práva na CTF serveroch
Nazov: Capture the flag
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Aim / DM serveroch.
Nick v hre : [ETL] Reiko [ETernaL]
Nick na fóre : Reiko
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 18
Steam nick : Illidan Stormrage
Steam ID : http://steamcommunity.com/profiles/76561198021005093/
Snažím sa udržiavať normalne kontakty, neragujem neflamujem ale zas pri každom sa to nedá zatial žiadne bany nemám.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Michal Hanák, mám 18 rokov narodený 19.10.1999, chodím na športové gymnázium v Nitre zo zameraným športom karate, mávam vela učenia, každý deň mám tréning. Z toho dôvodu si nájdem čas na counter strike iba cez víkend aj to keď nejdem na nejakú akciu.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Zakaždým keď hrám cez víkendy, vkuse narazím na nejakých ludí ktorý buť majú hacky ako WH, s AB sa menej často stretávam, neplnia módy, spawnkillujú alebo campia. Ja by som tomuto chcel zabrániť aby to pokračovalo.
Ďakujem za váš čas, ktorý ste využili pre prečítanie tejto žiadosti, a pevne verím že sa dostanem na to miesto. Prajem Vám pekný deň.
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Aim / DM serveroch.
Nick v hre : [ETL] Reiko [ETernaL]
Nick na fóre : Reiko
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 18
Steam nick : Illidan Stormrage
Steam ID : http://steamcommunity.com/profiles/76561198021005093/
Snažím sa udržiavať normalne kontakty, neragujem neflamujem ale zas pri každom sa to nedá zatial žiadne bany nemám.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Michal Hanák, mám 18 rokov narodený 19.10.1999, chodím na športové gymnázium v Nitre zo zameraným športom karate, mávam vela učenia, každý deň mám tréning. Z toho dôvodu si nájdem čas na counter strike iba cez víkend aj to keď nejdem na nejakú akciu.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Zakaždým keď hrám cez víkendy, vkuse narazím na nejakých ludí ktorý buť majú hacky ako WH, s AB sa menej často stretávam, neplnia módy, spawnkillujú alebo campia. Ja by som tomuto chcel zabrániť aby to pokračovalo.
Ďakujem za váš čas, ktorý ste využili pre prečítanie tejto žiadosti, a pevne verím že sa dostanem na to miesto. Prajem Vám pekný deň.
Anossyx(Reiko)
-
Reiko - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žiadosť o adminské práva na CTF serveroch
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o adminské práva na CTF serveroch
Odporúčam zaobstarať si nový Steam bez VACu, nahrať na ňom aktivitu a nahlásiť pár ľudí do PP. Až to všetko splníš, najskôr o mesiac si môžeš založiť novú žiadosť aj s vecami, ktoré v tejto chýbajú 
Zamietnuté

Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1