• Stránka 1 z 1
[Z]žiadosť o adminské práva
Moje meno v hre: CaSpErSSS,KUBKO**,Othhelo mám ich viac čo používam. najviac CaSpErSSS ale Hlstats mám na KUBKO**.
Moje meno na fore: CaSpErSSSS
Odkaz na profil, tu na forum: ucp.php
Môj Vek:25
Moje meno na steamu: CaSpEr
SteamID: STEAM_0:0:159536367
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2140/h ... ayer=14886
Bany, Prehrešky: Jeden dva krát som dostal BAN priznávam na (NONsteam) ale bola to iba puberta. Zo svojích chýb som sa poučil , za ktoré som bol aj potrestaný a viem že kaziť hra sa nemá.
Niečo o mne: Ahojte volám sa Jakub , už pracujúci konečne
som milý,zodpovedý ,týmoví veľmi komunikatívny aspoň podľa okolia. Rýd trávim volné chvíľe na CSku je to proste srdcovka
Prečo chcem byť adminom?: Rád by som pomáhal komunite JailBreak *1, je tam strašne dosť fajn ľudí, ktorí si chcu v pokoji zahrať ale pri niektorých hackeroch to nejde.
!V čase podania žiadosti nemám príspevky na fóre. Myslím, že to odôvodním tým, že nie som typ, ktorý trávi čas na fóre, keď nemusím. Takže, ak musím povedať, komentovať, žiadať, podávať správy, rád prehovorím, inak toho veľa nenapíšem. Všetko bude závisieť od toho, aké povinnosti budem mať v prípade zavedenia práv. !
Nech už je výsledok akýkoľvek, ďakujem, že ste si všetko prečítali a venovali mi pozornosť.
S pozdravom
Jakub
Všetko dobré v novom roku celému vedeniu.
Moje meno na fore: CaSpErSSSS
Odkaz na profil, tu na forum: ucp.php
Môj Vek:25
Moje meno na steamu: CaSpEr
SteamID: STEAM_0:0:159536367
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2140/h ... ayer=14886
Bany, Prehrešky: Jeden dva krát som dostal BAN priznávam na (NONsteam) ale bola to iba puberta. Zo svojích chýb som sa poučil , za ktoré som bol aj potrestaný a viem že kaziť hra sa nemá.
Niečo o mne: Ahojte volám sa Jakub , už pracujúci konečne

Prečo chcem byť adminom?: Rád by som pomáhal komunite JailBreak *1, je tam strašne dosť fajn ľudí, ktorí si chcu v pokoji zahrať ale pri niektorých hackeroch to nejde.
!V čase podania žiadosti nemám príspevky na fóre. Myslím, že to odôvodním tým, že nie som typ, ktorý trávi čas na fóre, keď nemusím. Takže, ak musím povedať, komentovať, žiadať, podávať správy, rád prehovorím, inak toho veľa nenapíšem. Všetko bude závisieť od toho, aké povinnosti budem mať v prípade zavedenia práv. !
Nech už je výsledok akýkoľvek, ďakujem, že ste si všetko prečítali a venovali mi pozornosť.
S pozdravom
Jakub
Všetko dobré v novom roku celému vedeniu.
- CaSpErSSSS
- Kolemjdoucí
[Z]žiadosť o adminské práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o adminské práva
Ahoj, píšeš o Jailbreaku ale hlstats si dodal z Gungamu, kam teda žiadaš o práva? 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Na JB1 ale neviem prečo mi ukazuje historiu iba gungame a ani nie uplnú. Ale rád by som pomáhal aj na GunGame 1* .Dúfam že sa stým dá niečo spraviť ak nie tak vopred dakujem za caš strávený s vybavovaním.
- CaSpErSSSS
- Kolemjdoucí
Chat na GG nic moc - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2140/h ... ayer=14886
post1044604.html#p1044604 - od poslední žádosti se změnilo pouze to, že jsi nahrál aktivitu, jinak VAC, žádná snaha v nahlášení do Porušení pravidel.
Za mě na GG, tedy servery mimo JB ne.
Zamítnuto.
post1044604.html#p1044604 - od poslední žádosti se změnilo pouze to, že jsi nahrál aktivitu, jinak VAC, žádná snaha v nahlášení do Porušení pravidel.
Za mě na GG, tedy servery mimo JB ne.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1