[Zamítnuto] žiadosť o Akademika <3

Příspěvekod SanoFekete » 20 lis 2019, 20:41

Nick ve hře: SanoPepeTeSK

Odkaz na steam profil: Steam

Věk: 12

Steam ID: STEAM_0:1:520899814

Odkaz na váš HLstats: HLstats

Proč chci akademika: Už dlho som si chcel vyskúšat byt Admin na nejakom CS:GO servery pretože som bol už helper/admin na vela populárnych Discord serveroch(Momentálne niesom na žiadnom kvoli dlhodobej neaktivite, ale hra je niečo iné ako program kde si len píšu a tiež tam začali byt inactive takže ma to už nebavilo ale v hre budem aktivný.) a tam sú tie commandy podobné a poznám tie sourcemod príkazy, mám skúsenosť z Commandama pretože sa o to zaujímam a baví ma to. (gag,mute,ban,kick,admin,silence a dalšie napr. beacon... proste okolo 70% Sourcemod príkazov poznám) Rád pomáham iným ludom ked možem(som schopný strávit 1h denne nad pravidlami a ostatnímy týmyto doležitými vecami (Aj ked ich 95% poznám )aby som ich vedel dokonale a vedel pomoct) A tiež chcem byt Akademik pretože aby som(ked budem mat nato vek) mohol byt v budúcnosti adminom.


Něco o mně: Volám sa Jozef Frederik(mám 2 mená) mám 12 rokov a rád trávim môj volný čas hraním hry CS:GO a v poslednej dobe nehrávam nič iné než CS:GO Gamesites JB(niekedy TTT). Denne na servere môžem byť 2-3 hodiny denne. Niektoré dny nie pretože napríklad Pondelok mám pingpongový krúžok potom večer Pingpongový tréning. Ale iné dny mám +/- volné. Keď niečo chcem dosiahnút robím skoro všetko preto aby som svoj ciel splnil. Viem niečo málo z codami(teda ak sa to dá pomenovat ´´kody´´) ... napr.: tieto text URL používať... Rád moderujem chat či na twitchy,youtube, v nejakej hre proste ma to skratka baví hoci kde. A rád mám keď spoznávam niečo nové napríklad teraz: Admin/Akademik v hre CS:GO. Najviac ma baví byt Helper a pomáhať novým ľudom, z niečim. Baví ma to od tedy od kedy som bol 1. raz Helper/Admin na Discord servery. (btw: viem že tu furt hovorím o helperovi a toto neni sign na helpera, ale hovorím moje skusenosti...)

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pred Rokom som dostal VAC ban na maine. Necheatoval som. Možem prisahat na hoci čo, ale necheatoval som. Podla mna som dostal VAC ban zato, že viem BHOPOVAT( mám to na scrolle a mám desiatky hodín bhop practicu) Dúfam že mi to za ten VAC nezamietnete :( .

Sry za niekedy chyby v gramatike predsa mám len 12rokov.
Uživatelský avatar
SanoFekete
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 2
Registrován: 20 dub 2018, 15:00

[Zamítnuto] žiadosť o Akademika <3

od Rumcajz » 20 lis 2019, 20:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: žiadosť o Akademika <3

Příspěvekod Janicka1114 » 21 lis 2019, 09:11

Ahojky,
nesplňuješ podmínky pro přijetí.
Přesněji si nenahlasil žádného hříšníka do PP a nemáš nahráno 20 hodin na serveru.
Nejprve splň podmínky a pak si můžeš požádat znovu. ;)

Pokud by sis nevěděl rady, tak můžeš napsat buď mně nebo ti určitě nějaký akademik rád pomůže.

Zatím zamítnuto.
Uživatelský avatar
Janicka1114
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň
 
Příspěvky: 420
Registrován: 12 lis 2017, 22:09


Zpět na Přihlášky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků