[Zamítnuto] Žiadosť o akademika / Furien 4

Příspěvekod Ero » 26 lis 2015, 16:03

Nick ve hře: BeasT[!] <3 Strapo!

Nick na fóru: Ero

Odkaz na profil: ero-u35415.html

Věk: 14

Steam ID: STEAM_0:1:52490567

Sekce, kde chcete akademika: Furien

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=111869

Proč chci akademika: Na Furien serveroch som "ožil". Nebol som na nich rok, ale mám na nich celkom veľa hodín nahraných. Furien servery sú veľmi "nečisté", hraje na nich veľa ľudí čo nerešpektujú pravidlá. Ešte horšie na tom je, že sa na konkrétnom Furien4 nájde len 1 admin, čo tam príde raz za čas na 10 minút. Ich osobný život samozrejme rešpektujem, nemôžu si vždy nájsť voľný čas a preto sa ponúkam ako aktívny hráč.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Zopár banov sa tam nájde, no nie na Furienoch (ak by sa našiel na Furienoch tak sa ospravedĺňujem, ale teraz ma žiadny nenapadá). Mal som jeden ban na knife serveri na 10 minút, lebo som provokoval admina. Ďalej tam boli bany na JB. Mal som tam len tri závažnejšie, no stále nič hrozné. Raz za Freekill (náhodou som zabil admina, neuvedomil som sa a keď som sa pokúšal spomenúť, že kto ma grabuje, lebo meno som nevidel mi dal ban). Ďalej jeden ban na 2 hodiny za kazenie hry (preklepol som sa jazykom, povedal som posledným dvom, že budú mať nevýhodu a zabil som ich - tiež nebolo schválne, obyčajné pomýlenie to bolo). Tretí ban bol tiež za kazenie hry na 2 hodiny, no stále neviem za čo. Admin ma na niečo upozornil, pričom som nič nerobil. O pár minút mi dal ban. Ostatné boli len krátke 10 minútové napr. za radenie Tčkam pri schodoch do neba/pekla.

PS: Viem, že ten slovník nie je celkom najlepší, ale akadémia je predsa na to, aby dodala šancu aj mladším alebo viac toxickým ľuďom so zlou minulosťou. Už mám s akadémiou skúsenosti a z tých skúseností Vám viem povedať, že počas doby "pôsobenia" som ten najvzornejší hráč na serveri (čiže vôbec nenadávam, neporušujem pravidlá).
Ero
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto] Žiadosť o akademika / Furien 4

od Rumcajz » 26 lis 2015, 16:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o akademika / Furien 4

Příspěvekod Tommy58 » 27 lis 2015, 13:07 VIP