• Stránka 1 z 1
Žiadosť o Akademika/Honimír #Kappa
Nick na serveru: Honimír #Kappa
SID: STEAM_1:1:109237612
Server, na kterém hraji: csgo JailBreak 1
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3722
Bany, které jsem dostal:
1) Tento Ban som dostal na 1 hodinu a to z dôvodu môjho rozprávania. Campil som na jednom mieste a rozprával som počas Mirkofónov, ktoré dal simon pre tých, ktorý chceli povedať to, že dostali FK od niekoho.
2) Dôvod za, ktorý som dostal tento ban je ten, že som si zmenil meno na meno hráča, ktorý mal mať VD. Ban som dostal od Admina Hoga.
Něco o mně: Volám sa Oliver, mám 15 rokov a som veľký fanúšik CS-ka a hlavne Gamesites serverov. Bývam na Slovensku v Bratislave. Moje hobby sú rybolov a počítačové hry.
Proč právě já: Prečo ja? Chcem byť adminom / akademikom lebo ma baví hrať na Jailbreaku a rád by som išiel na novú úroveň. Taktiež rád zaučím každého nováčika a veľmi rád ho uvediem o čom je vlastne Jailbreak.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS-ku mam odohraných presne 650 hodín.
Viem ako sa binduje simon, viem robiť s nastaveniami CS-ka a viem robiť s príkazmi v konzole. Ovládam všetky pravidlá, ktoré sa musia na Jailbreaku dodržiavať. Na servery mám odohraných vyše 150 hodín.
Případné poznámky: Na servery Jailbreak #1 mám EVIP.
Najobľúbenejší admini sú Hogo, YoloKája, Empire a Butchrsan.
SID: STEAM_1:1:109237612
Server, na kterém hraji: csgo JailBreak 1
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3722
Bany, které jsem dostal:
1) Tento Ban som dostal na 1 hodinu a to z dôvodu môjho rozprávania. Campil som na jednom mieste a rozprával som počas Mirkofónov, ktoré dal simon pre tých, ktorý chceli povedať to, že dostali FK od niekoho.
2) Dôvod za, ktorý som dostal tento ban je ten, že som si zmenil meno na meno hráča, ktorý mal mať VD. Ban som dostal od Admina Hoga.
Něco o mně: Volám sa Oliver, mám 15 rokov a som veľký fanúšik CS-ka a hlavne Gamesites serverov. Bývam na Slovensku v Bratislave. Moje hobby sú rybolov a počítačové hry.
Proč právě já: Prečo ja? Chcem byť adminom / akademikom lebo ma baví hrať na Jailbreaku a rád by som išiel na novú úroveň. Taktiež rád zaučím každého nováčika a veľmi rád ho uvediem o čom je vlastne Jailbreak.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS-ku mam odohraných presne 650 hodín.
Viem ako sa binduje simon, viem robiť s nastaveniami CS-ka a viem robiť s príkazmi v konzole. Ovládam všetky pravidlá, ktoré sa musia na Jailbreaku dodržiavať. Na servery mám odohraných vyše 150 hodín.
Případné poznámky: Na servery Jailbreak #1 mám EVIP.
Najobľúbenejší admini sú Hogo, YoloKája, Empire a Butchrsan.
- Zrixx
- Kolemjdoucí
Žiadosť o Akademika/Honimír #Kappa
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o Akademika/Honimír #Kappa
Nahlašuj hříšníky v pp, je vidět, že ani hříšníky nahlásit neumíš. Chovej se slušně na serveru a nespamuj chat. Poté to zkus znova.
Zatím zamítám.
Lock.
Zatím zamítám.
Lock.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN