• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žiadosť o akademika JailBreak 7 /Shizurake
Dobrý deň, chcel by som požiadať o akademika na JailBreak serveroch, zároveň je toto prvý krát čo o akademika žiadam.
Nick v hre: Shizurake
Nick na fóre: shizurake
Profil na fóru: shizurake-u54966.html
Sekcia kde chcem akademika: JailBreak
Nick na steame: shizurake
Steam ID: STEAM_0:1:172339802
Vek: 16 (za 2 mesiace 17)
Hl stats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=7244
+ znalosť češtiny a slovenčiny
Bany a prehrešky: Na účte nemám za celú dobu ani jediný ban, snažím sa chovať slušne ako najviac sa to dá a s adminmi si rozumiem
Informácie o mne a mojom živote: Dobrý deň, volám sa Timotej Náter a pochádzam z Holíča na Slovensku. Narodil som sa v Skalici dňa 18.5.2000. Momentálne študujem na Gymnáziu F.V.Sasinka v Skalici a chodím do druhého ročníku. Pomimo sa venujem aj jazdeniu na bicykle a rôznym mimoškolským aktivitám. Jednou z nich je hranie hry Counter Strike. Vlastním EVIP na JailBreak 7 a chcel by som sa stať akademikom aby som mohol pomáhať adminom, samozrejme na konci akadémie by som chcel o admin práva aj požiadať
Dôvod prečo chcem akademika: Chcel by som sa stať akademikom aby som mohol nazbierať všetky potrebné body na požiadanie o admin práva. Ale to je iba vedľajšia vec, hlavne chcem pomáhať adminom v ich práci a zabraňovať hráčom porušovať pravidlá.
Za prečítanie Vám zo srdca ďakujem
Pekný zvyšok dňa, s pozdravom
Váš Shizurake
Nick v hre: Shizurake
Nick na fóre: shizurake
Profil na fóru: shizurake-u54966.html
Sekcia kde chcem akademika: JailBreak
Nick na steame: shizurake
Steam ID: STEAM_0:1:172339802
Vek: 16 (za 2 mesiace 17)
Hl stats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=7244
+ znalosť češtiny a slovenčiny
Bany a prehrešky: Na účte nemám za celú dobu ani jediný ban, snažím sa chovať slušne ako najviac sa to dá a s adminmi si rozumiem

Informácie o mne a mojom živote: Dobrý deň, volám sa Timotej Náter a pochádzam z Holíča na Slovensku. Narodil som sa v Skalici dňa 18.5.2000. Momentálne študujem na Gymnáziu F.V.Sasinka v Skalici a chodím do druhého ročníku. Pomimo sa venujem aj jazdeniu na bicykle a rôznym mimoškolským aktivitám. Jednou z nich je hranie hry Counter Strike. Vlastním EVIP na JailBreak 7 a chcel by som sa stať akademikom aby som mohol pomáhať adminom, samozrejme na konci akadémie by som chcel o admin práva aj požiadať

Dôvod prečo chcem akademika: Chcel by som sa stať akademikom aby som mohol nazbierať všetky potrebné body na požiadanie o admin práva. Ale to je iba vedľajšia vec, hlavne chcem pomáhať adminom v ich práci a zabraňovať hráčom porušovať pravidlá.
Za prečítanie Vám zo srdca ďakujem
Pekný zvyšok dňa, s pozdravom
Váš Shizurake

Nič neodkladaj na zvláštnu príležitosť. Každý deň žiješ zvláštnu príležitosť.
-
shizurake - Kolemjdoucí
[Přijat] Žiadosť o akademika JailBreak 7 /Shizurake
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o akademika JailBreak 7 /Shizurake
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1