• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žiadosť o Akademika JailBreak#9
Zdravím ťa Tommy. Chcel by som požiadať o akademika na servery JB#9.
Nick ve hře: David
Nick na fóru: Zidan99
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 13
Steam ID: STEAM_0:0:163925404
Sekce, kde chcete akademika: JailBreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... yer=492597 Neviem prečo mi tam ukazuje že som neaktivný žeby to bol nejaký Bag? alebo starý profil som našiel neviem Tento profil je zlý a svoj nemôžem nájsť.
Proč chci akademika: Preto ho chcem lebo chcem čím najviac nahlasovať hráčov a potom aj vyčistiť server ked budem možno admin. Hrávam teraz stále JB #9 a baví ma to hrať len že je tu taká vec že su tám podozrivý hráči a chcem aby za to pikali ked dávaju MFK,FK,AB,WH,SH atd..
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Permu ban som nikdy nedostal sem tam nejaký kick, ban na 10 minút za neznalost pravidiel u CT ale už som sa polepšil.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Bol som na KNIFE ale Tommy mi ho zrušil preto lebo som bol neaktivný. Prepáč tommy ale vtedy som mal nastarosť aj školu Teraz sú prázdniny teraz som aktívny každý deň a aj to tak stále bude.
TO JE VŠETKO ĎAKUJEM.
Nick ve hře: David

Nick na fóru: Zidan99
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 13
Steam ID: STEAM_0:0:163925404
Sekce, kde chcete akademika: JailBreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... yer=492597 Neviem prečo mi tam ukazuje že som neaktivný žeby to bol nejaký Bag? alebo starý profil som našiel neviem Tento profil je zlý a svoj nemôžem nájsť.
Proč chci akademika: Preto ho chcem lebo chcem čím najviac nahlasovať hráčov a potom aj vyčistiť server ked budem možno admin. Hrávam teraz stále JB #9 a baví ma to hrať len že je tu taká vec že su tám podozrivý hráči a chcem aby za to pikali ked dávaju MFK,FK,AB,WH,SH atd..
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Permu ban som nikdy nedostal sem tam nejaký kick, ban na 10 minút za neznalost pravidiel u CT ale už som sa polepšil.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Bol som na KNIFE ale Tommy mi ho zrušil preto lebo som bol neaktivný. Prepáč tommy ale vtedy som mal nastarosť aj školu Teraz sú prázdniny teraz som aktívny každý deň a aj to tak stále bude.
TO JE VŠETKO ĎAKUJEM.

-
Zidan99 - Drbna
[Přijat] Žiadosť o Akademika JailBreak#9
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o Akademika JailBreak#9
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie s podmínkou.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1