• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o akademika na F8
Nick v hre: [J]oker
NIck na Fóru: Joker360
Odkaz na profil: joker360-u48292.html
Vek: 13
Steam ID:STEAM_0:0:40003024
Sekcia kde chcem akademika: Furien
Prečo by som chcel byť akademik?: Ahoj volám sa Matúš a mám 13 rokov. Bývam v malej dedinke nedaleko od Trenčína. Som spoľahlivý chalan ktorý sa priemerne učí a rád chodí von s kamarátmi a kamarátkami
. Na servery som často. Rád športujem: futbal, judo a iné. Ale najviac ma baví furien 
Moje prehrešky: Nejaké bany za porušovanie pravidiel (FreeKill a pod...), a ban za povedanie adminovy že je somár.
Ďakujem za aspoň pprečítanie tejto žiadosti, a dúfam že si ma niekto vezme pod krídla
NIck na Fóru: Joker360
Odkaz na profil: joker360-u48292.html
Vek: 13
Steam ID:STEAM_0:0:40003024
Sekcia kde chcem akademika: Furien
Prečo by som chcel byť akademik?: Ahoj volám sa Matúš a mám 13 rokov. Bývam v malej dedinke nedaleko od Trenčína. Som spoľahlivý chalan ktorý sa priemerne učí a rád chodí von s kamarátmi a kamarátkami

Moje prehrešky: Nejaké bany za porušovanie pravidiel (FreeKill a pod...), a ban za povedanie adminovy že je somár.
Ďakujem za aspoň pprečítanie tejto žiadosti, a dúfam že si ma niekto vezme pod krídla

Potrebuješ poradiť, pmôcť? - KONTAKTUJ MA DO PM
Tvoj Cs-Furien Akademik Joker
Furien1- Evip
Furien8- Evip
Zombie Chronic 3- EVIP
Prajem pekný deň!
Tvoj Cs-Furien Akademik Joker
Furien1- Evip
Furien8- Evip
Zombie Chronic 3- EVIP
Prajem pekný deň!

-
Joker360 - Pokročilý
[Zamítnuto] Žiadosť o akademika na F8
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o akademika na F8
Tvůj chat je ukázkové chování rozmazleného děcka. Chceš admina/akademika, přitom se chováš jak hovado.
Navíc při tvých žádostí si furt měnil věk, nemám žádnou záruku, že máš doopravdy tolik, při tvém chování bych ti hádal ještě méně. Navíc ani tvá žádost mě nijak nenadchla, totálně odfláknuté, takhle si budoucího akademika rozhodně nepředstavuji.
Zamítnuto, máš co zlepšovat.
Jestli chceš něco dodat, máš na to čas 48 hodin, poté bude topic zamknut. V případě nadávek zamykám okamžitě. Když to budeš chtít locknout na vlastní žádost, taktéž to zamknu.
Navíc při tvých žádostí si furt měnil věk, nemám žádnou záruku, že máš doopravdy tolik, při tvém chování bych ti hádal ještě méně. Navíc ani tvá žádost mě nijak nenadchla, totálně odfláknuté, takhle si budoucího akademika rozhodně nepředstavuji.
Zamítnuto, máš co zlepšovat.
Jestli chceš něco dodat, máš na to čas 48 hodin, poté bude topic zamknut. V případě nadávek zamykám okamžitě. Když to budeš chtít locknout na vlastní žádost, taktéž to zamknu.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
Re: Žiadosť o akademika na F8
Hráč nemá co dodat.

-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1