• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o akademika na JailBreak 9
Nick v hre: Klobaska :3 :*
Nick na fóru: KlobaSSka
Odkaz na profil: klobasska-u45886.html
Vek:13
Steam ID: STEAM_0:0:146358207
Sekcia kde chcem akademika: Jailbreak 9
Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=742349
Prečo chcem akademika?: Jailbreak hrajem skoro už 5 rokov, ale niekedy sa nájdu aj "neskúsený hráči", ktorí neviedia čo to Jailbreak je a dávaju freekilly, multifreekily, kazia hru a iné veci. Akademickou cestou by som to chcel raz dotiahnuť až na admina
Moje prehrešky: Za celú dobu čo hrajem jb som dostal 3 bany (viac si nepamätám) 2 som dostal ešte dávno keď som dal MFK, další som dostal myslím za kazenie hry a posledný som dostal nedávno za "nerešpektovanie admina". Z mojich banov som sa poučil.
Predom ďakujem za odpoveď

Nick na fóru: KlobaSSka
Odkaz na profil: klobasska-u45886.html
Vek:13
Steam ID: STEAM_0:0:146358207
Sekcia kde chcem akademika: Jailbreak 9
Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=742349
Prečo chcem akademika?: Jailbreak hrajem skoro už 5 rokov, ale niekedy sa nájdu aj "neskúsený hráči", ktorí neviedia čo to Jailbreak je a dávaju freekilly, multifreekily, kazia hru a iné veci. Akademickou cestou by som to chcel raz dotiahnuť až na admina

Moje prehrešky: Za celú dobu čo hrajem jb som dostal 3 bany (viac si nepamätám) 2 som dostal ešte dávno keď som dal MFK, další som dostal myslím za kazenie hry a posledný som dostal nedávno za "nerešpektovanie admina". Z mojich banov som sa poučil.
Predom ďakujem za odpoveď

„Život je ako hra: nezáleží na to ako dlho hráš ale na tom ako to bolo zahrane ...“
– Albert Einstein
– Albert Einstein
-
KlobaSSka - Amatér
[Zamítnuto] Žiadosť o akademika na JailBreak 9
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o akademika na JailBreak 9
Zabudol som ešte dodať, že akademikom som bol, ale zrušilo sa mi to z dôvodu nerešpektovanie admina. Poučil som sa z toho.
„Život je ako hra: nezáleží na to ako dlho hráš ale na tom ako to bolo zahrane ...“
– Albert Einstein
– Albert Einstein
-
KlobaSSka - Amatér
Re: Žiadosť o akademika na JailBreak 9
Oka, Awee nemá nic proti s tím, aby si byl nabraný zpátky.
Jenže já ten důvod mám. Tvé chování není zrovna na úrovni, dej se dokupy během těch 2 týdnů, pak požádej.
Lock
Jenže já ten důvod mám. Tvé chování není zrovna na úrovni, dej se dokupy během těch 2 týdnů, pak požádej.
Lock
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1