[Přijat] Žiadosť o akademika na JB serveroch

Příspěvekod expulsiveangel » 18 bře 2016, 18:54

Nick v hre: *VIajPicKA*Expulsive Angel

Nick na fóre: expulsiveangel

Odkaz na profil: expulsiveangel-u48033.html

Vek: 15 (18.5.2000)

Steam ID: STEAM_0:1:159414905

Sekcia, kde chcem akademika: Jailbreak

Odkaz na môj HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=882733

Prečo chcem akademika: Akademika by som chcel z toho dôvodu, lebo som ešte nedovŕšil vek 18 rokov. Nerád vidím ako hráči dávajú FK, MFK, používajú rôzne cheaty alebo hacky. Som trpezlivý, v každej situácii viem čo urobiť a nič ma nerozhodí ani nezaskočí. Rád pomáham ľuďom ktorý si nevedia rady a nechcem aby sa na serveri vykonávalo niečo proti pravidlám. Ak by sa niečo také stalo, tak by som ho nahlásil.

Moje prehrešky na GS alebo inde: Ako tak teraz rozmýšľam tak sa mi zdá že som BAN ešte nemal :) mohlo by to snáď pomôcť a zlepšiť situáciu.

Mikrofón: Funkčný

Znalosť češtiny a slovenčiny

VIP: Vlastním EVIP na JB7

Facebook a iné veci o mne: Volám sa Timotej Náter (som tak aj na facebooku), mám 15 rokov a bývám v meste menom Holíč. Counter Strike hrajem asi od 12 rokov a jediný mód ktorý hrajem je JB. Ďalej hrajem hru League of Legends,to hrajem keď sa nudím, alebo je málo ľudí na JB. Mám rád zvieratá a rád sledujem filmy (najradšej horrory alebo filmy so zombíkmi). Chodím na Gymnázium F.V.Sasinka v Skalici kde dosahujem dobré výsledky(na vysvedčení jedničky a dvojky). JB hrajem denne 2-3 hodiny a niekedy aj viac, takže o aktivitu na servere sa báť nemusíte. Mám rád našu komunitu na JB 7, všetci sa tam máme radi a navzájom si pomáhame, vzťahy s adminmi mám myslím až nad mieru dobré. Myslím že admini (napr. Barbarossa, The Another alebo Viktor) ma majú v obľube a radi so mnou hrajú.

To by bolo k tejto žiadosti o akademika asi všetko a ďakujem Vám za prečítanie tohto topicu :)
expulsiveangel
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Přijat] Žiadosť o akademika na JB serveroch

od Rumcajz » 18 bře 2016, 18:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o akademika na JB serveroch

Příspěvekod expulsiveangel » 20 bře 2016, 20:44

Zabudol som doplňiť že na non-steame som dostal nejaké tie bany za nevedomé FK , inak by už malo byť všetko v poriadku.
expulsiveangel
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Žiadosť o akademika na JB serveroch

Příspěvekod Tommy58 » 23 bře 2016, 14:53 VIP

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.

• Co má akademik dělat zjistíš ZDE
  • Zde si přečti pravidla akademie ZDE
  • Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky