• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žiadosť o Akademika na server JB 1
Nick ve hře: eLm4rk0
Nick na fóru: MarkoSarkozi
Odkaz na profil: markosarkozi-u58597.html
Věk: 24
Steam ID: STEAM_0:0:515869321
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak 1
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=363537
Proč chci akademika: Jail serveri všeobecne hravam už dlhu dobu. Mal som sice pauzu vyše 2. rokoch v Hrani hier kedže sa mi narodil syn. Každopádne momentalne dlhodobo pracujem v Holandsku a mam kopec volneho času. Som až miestami v šoku ako vyzera niekedy server kolko hackerov sa tam chodi hrat nespominam ani ludi ktory absolutne miestami nerespektuju dane pravidala hry + nehovoriac o vysoko frekventovanych nadavkach. Oukej priznam sa dostal som aj ja 2x asi ban za nadavanie /ban na chat 10 minut " ale urcite nie v takej frekvecii ako poniektory o takom case kde sa zjavne nachazaju aj deti pod 15 rokov
a z uhla pohladu ze mam syna ... viem sa empaticky vcitit , ze keby si za roky chcel zahrat napriklad on sam JAIL
nieje vhodne aby hned cital len nadavky. Akademikom sa chcem stat hlavne z dovodu , ze mam na to nespocetne vela casu kedze pracujem len 8 hodin denne a vikendy volne + Urcite by som prispel vhodne do teamu Gamesites. S Pozdravom eLm4rk0 ... ďakujem za včasné prehodnotenie mojej žiadosti o akademika. Pekny den.
Nick na fóru: MarkoSarkozi
Odkaz na profil: markosarkozi-u58597.html
Věk: 24
Steam ID: STEAM_0:0:515869321
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak 1
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=363537
Proč chci akademika: Jail serveri všeobecne hravam už dlhu dobu. Mal som sice pauzu vyše 2. rokoch v Hrani hier kedže sa mi narodil syn. Každopádne momentalne dlhodobo pracujem v Holandsku a mam kopec volneho času. Som až miestami v šoku ako vyzera niekedy server kolko hackerov sa tam chodi hrat nespominam ani ludi ktory absolutne miestami nerespektuju dane pravidala hry + nehovoriac o vysoko frekventovanych nadavkach. Oukej priznam sa dostal som aj ja 2x asi ban za nadavanie /ban na chat 10 minut " ale urcite nie v takej frekvecii ako poniektory o takom case kde sa zjavne nachazaju aj deti pod 15 rokov

Akademik —> 16.11.2019 <—
-
MarkoSarkozi - Kolemjdoucí
[Přijat] Žiadosť o Akademika na server JB 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1