[Zrušen]Žiadosť o akademika od Ka1leRa

Příspěvekod Ka1leRkoOo » 11 kvě 2016, 20:29

Nick ve hře: Ka1leRkooOOoo

Nick na fóru: Ka1leRkoOo

Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198271603296/

Věk: 14

Steam ID: STEAM_1:0:155668784

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=5669

Proč chci akademika: Chcem byt akademik lebo chcem pomôcť a podporiť GameSites ta že budem hľadať hriešnikov na serveroch a budem ich hlásiť na PP Fórum. Rád udržiavam poriadok na všetkých serveroch Jail Breaku. A chápem že admini nemôžu byt 24 hod denne na serveri tak im chcem aspoň pomôcť hľadať a dávať hriešnikov na fórum. A v budúcnosti by som chcel byt možno aj admin.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal som ban na 10 min za nadávky (nie na rodinu iba na osobu). A potom kick za zlé meno lebo som sa zabudol premenovať volal som sa Medoje* a ešte aj 3 kick za spam ale to asi každý druhý dostáva ;). A inač si nič iné nepamätám. Ak mám ešte nejaké priestupky čo som tu nezmienil tak sa ospravedlňujem.

Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS: Volám sa Richard a rád hrávam Florball a venujem sa fotografovaniu a počítačom. Cudzie jazyky mi moc nejdú ale po anglicky rád rozprávam. Na GameSites serveri som sa dostal náhodné keď som bol menší tak som hravá Team Fortress 2 Jail Breaky ale také Poľské, Ruské, Anglické. Keď som si kúpil CS:GO asi pred 2,5 rokom tak som tam vyhľadával Jail Break a našiel som veľa CZ/SK Jail Break serverov ale žiadny mi nevyhovoval až kým som nenarazil na GameSites server #5 Jail Break tam mi to vyhovovalo najviac. Boli tam super ľudia, zábava atď. Vymýšľali sme tam nové hry pre väzňov. Proste GameSites má super komunitu. Pravidlá som si prečítal v sekcií CS:1.6 a CS:GO asi 3 krát tiež som si kukol staré a nové pravidla a porovnával som ich čo sa zmenilo a čo nie tak som si trénoval čí som si pravidla zapamätal. Taktiež keď si len tak chodím na serveri a striedam ich každých 15-20 min a ak uvidím niekoho niečo robiť zle tak ich buď napomeniem alebo ich dám na PP Fórum (podlá situácie). A keď sa nudím tak vymýšľam mini hry pre väzňov. Hlavne sa zameriavam na mini hry z blokmi a som dosť kreatívni. Tento steam účet mám nový preto mam malo nahraných dni na JailBreaku (4 dni). A na serveri JailBreak #5 mám VIP. Nahlásil som už 5 ľudí za nadávky, nadávky do rodiny, a nadržiavanie.

Aktivita na serveru: nahraných 20 hodin na serveru - áno mam
Funkční mikrofón - áno mam
Chat: V chatu nesmí být žádné nadávky, spam a jiné blbosti. - nenadávam a nespamujem (ak sa bere do úvahy že spam je 3 a viacej krát to iste slovo spamované v chate tak nie)
Steam: Musíte mít koupenou originální hru Counter-Strike GO - áno mam
3 nahlášených hriešnikov v PP - áno mam nahlásených hriešnikov ale nedostali ban (zatial).

Ospravedlnte ma za moju gramatiku :)

P.S: Moja aktivita na PP Foru je aktívna každý deň.
GAMEŠITES JE PIČOVINA
GAMEŠITES JE PIČOVINA
GAMEŠITES JE PIČOVINA
GAMEŠITES JE PIČOVINA
GAMEŠITES JE PIČOVINA
Ka1leRkoOo
Pokročilý
Pokročilý

[Zrušen]Žiadosť o akademika od Ka1leRa

od Rumcajz » 11 kvě 2016, 20:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o akademika od Ka1leRa

Příspěvekod Cecooo » 12 kvě 2016, 09:39 VIP

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.

• Zde si přečti pravidla akademie ZDE
  • Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: Žiadosť o akademika od Ka1leRa

Příspěvekod TomMyGS » 08 črc 2016, 14:35 VIP

Akademik byl ke dni 8.7. zrušen za nevhodné chování na serveru (nadávky do rodiny).
TomMyGS
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Přihlášky