[Zamítnuto] Žiadosť o Akademika

Příspěvekod z3oS » 23 srp 2016, 16:04

Nick v Hre : z3oS^ :)

Nick na foru : z3oS

Odkaz na profil : http://www.gamesites.cz/forum/z3os-u42322.html

Vek : 14

Steam ID : STEAM_0:0:84664084

Sekcia kde chcem Akademika : Public

odkaz na moj HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=131551#

Prečo Chcem Akademika : Ahoj Volám sa Juraj. Toto je už 3 žiadosť o Akademika. Tie dve boli minulí rok v lete. Po tom čo som dostal 2x Zamietnutú prihlášku :( Som si kupil hru cs:go a hral som to. No posledný mesiac ma to nebavý a vrátil som sa k 1.6 myslím si že za ten rok sa toho dosť zmenilo. No a prečo chcem Akademika ? Preto lebo sú na serveroch stále ludia ktorý nadávajú a cheatujú mojou pomocou bolo zabanovaných pár ludí. Vždy zavolám Admina no tý niekedy niesu Online. A samozrejme časom by som chcel dostať Admina aj ja a Pripojiť sa k ostatným :) Nejaké jedno nahlásenie na forú už mám takže nahlasovať ludí viem ! :) Tomi pamätám si ako som ti pred rokom posielal SZ a ty si povedal že to zoberieš v úvahu.
Chat nemám čistý a nejaké nadávky tam sú za čo sa ospravedlnujem dalej sa to nebude opakovať.

moje prehrešky na GS : Pred 3 rokmi som dostal 1 ban na zombie night 2 Speed Hack. to bolo ešte ked som začínal hrávať zombie a ten server už nefunguje ale každý raz neaké cheaty skusil no teraz to už určite nepoužívam ;)

Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS : Nie nebol som ale dúfam že budem :)
z3oS
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Žiadosť o Akademika

od Rumcajz » 23 srp 2016, 16:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o Akademika

Příspěvekod Tommy58 » 23 srp 2016, 16:12 VIP