[P] Žiadosť o akademika - Tomášek

Příspěvekod Tomasek159 » 08 led 2021, 16:48

Obrázek
Nahraných alespoň 20 hodin na serveru ✔ - tu je to troška zložité, kvôli chybe s počítaním hodín na serveri mi to zapísalo len ako 5 hodín, avšak som na vašom serveri odohral viac ako 20 hodín. Na vašom serveri som začal hrať približne pred Vianocami a každý deň tam odohrám viac ako dve hodiny. Ak to bude problém, tak viem priložiť koľko hodín som odohral v CS GO za posledné dva týždne + história zápasov a história serverov. Ale myslím, že sa to dá dohľadať koľko seriózne hrám na serveri.

Funkční mikrofón ✔

V chatu se vyjadřovat slušně, nespamovat a nepsat žádné blbosti! ✔

Nahlásit 3 hříšníky do porušení pravidel, dle určeného vzoru ✔ Nahlásil som pred žiadosťou

Nesmíte mít na vašem steam profilu žádný VAC ban a účet nesmí být soukromý ✔

Nesmíte mít současně práva na CS:GO konkurenčních serverech ✔

Nick:Tomášek

Odkaz na steam profil:https://steamcommunity.com/id/queen_rapid_saboteur/

Věk:17

Steam ID:STEAM_0:1:177497090

Odkaz na váš HLstats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=144314

Proč chci akademika: V prvom rade je to cesta na skutočnú pozíciu administrátora, môžem pomáhať hráčom, zaťať do ľahko zanedbateľných vecí - pomáhanie nováčikom. Rovnako akademik je super možnosť pre mňa z toho dôvodu, že možno na administrátora nie som pripravený, avšak základy - PP ovládam. Vďaka akademikovi by som sa mohol zviditeľniť a ukázať snahu sa dostať na vyššie pozície. Rovnako popri tejto menšej pozícii by som sa mohol učiť iné veci a potom časom, možno sa pomaly pripravovať na administrátora.

Něco o mně: Volám sa Tomáš, mám 17 rokov, pochádzam zo západného Slovenska, študujem účtovníctvo, mojou veľkou obľubou je bicyklovanie sa, psy, filmy, hudba.. Som flegmatik, riešim problémy s kľudnou hlavou, jedine tak niečo dosiahnem. Viem byť komunikatívny chápavý a empatický človek, vždy si zastanem svoj kolektív, tím - všetci za jedného, jeden za všetkých.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Hrám výlučne iba na GS, tam som dostal iba jeden move v prvých začiatkoch za nezobratie simona a potom som dostal ešte kick zo servera, lebo som sa trochu prekecol a ako mŕtvy som napísal, že zabudol na VD, aj keď som to nemyslel zle.
Banlist
CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
Tomasek159
CS:GO Akademik

[P] Žiadosť o akademika - Tomášek

od Rumcajz » 08 led 2021, 16:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o akademika - Tomášek

Příspěvekod Heppsak » 10 led 2021, 12:12 VIP

Ahoj,