• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o AP JailBreak / treast.
Zdravím a prajem pekné štvrtkové ráno , rád by som si opätovne požiadal o admin práva na servery Jailbreaku.
→ Nick v hre : treast.
→ Nick na fóre : BlekyyBlekk (nick je neaktuálny a je to môj starý nickname , ktorý som používal. )
→ Profil na fóre : Profil
→ Vek : 17
→ Steam nick : treast.
→ Steam ID : STEAM_0:0:227824362
→ Hlstats : HLSTATS
→ Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na GS som dostal jeden ban od Kozláka , za FK , ktorý som si s ním vyriešil , keďže sa jednalo o chybu hry. Dávnejšie som dostal jeden ban za autobunnyhop , ale odvtedy nič. Na GS okrem vyššie uvedenej situáciu som pohrešovaný nebol , a práve naopak sa snažím byť nápomocný.
→ Niečo o sebe : Zdravím , volám sa Miroslav , mám 17 rokov a s adminovaním mám velké skúsenosti. Adminoval som už na dosť veľkých portáloch ako admin JB a jedenkrát ako aj SA JB , takže s týmto by problém byť nemal. Vo voľnom čase rád hrávam hry , venujem sa samoštúdiu a chodievam von s priateľkou alebo s kamarátmi.
→ Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcel by som pomôcť tomuto portálu rásť , a pomocť vyčistiť komunitu od toxických hráčov , ktorý hru znepríjemňujú iným hráčom , svojim správaním alebo porušovaním pravidiel... Dávnejšie som si tu požiadal o akadémiu , asi v roku 2018 , keď som mal 15 rokov , no odvtedy si myslím ,že som nabral viac skúsenosti.
1. Vek minimálne 16 rokov (v opačnom prípade akadémia)* ✔
2. Mať funkčný mikrofón a používať komunikačný server TS3 ✔
3. Byť vlastníkom originálnej hry CS 1.6 ✔
4. V príslušnej sekcií mať nahratých minimálne 20 hodín ✔
Vďaka za čas venovaný mojej žiadosti , a vopred ďakujem za vaše kladné či nekladné odpovede.
→ Nick v hre : treast.
→ Nick na fóre : BlekyyBlekk (nick je neaktuálny a je to môj starý nickname , ktorý som používal. )
→ Profil na fóre : Profil
→ Vek : 17
→ Steam nick : treast.
→ Steam ID : STEAM_0:0:227824362
→ Hlstats : HLSTATS
→ Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na GS som dostal jeden ban od Kozláka , za FK , ktorý som si s ním vyriešil , keďže sa jednalo o chybu hry. Dávnejšie som dostal jeden ban za autobunnyhop , ale odvtedy nič. Na GS okrem vyššie uvedenej situáciu som pohrešovaný nebol , a práve naopak sa snažím byť nápomocný.
→ Niečo o sebe : Zdravím , volám sa Miroslav , mám 17 rokov a s adminovaním mám velké skúsenosti. Adminoval som už na dosť veľkých portáloch ako admin JB a jedenkrát ako aj SA JB , takže s týmto by problém byť nemal. Vo voľnom čase rád hrávam hry , venujem sa samoštúdiu a chodievam von s priateľkou alebo s kamarátmi.
→ Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcel by som pomôcť tomuto portálu rásť , a pomocť vyčistiť komunitu od toxických hráčov , ktorý hru znepríjemňujú iným hráčom , svojim správaním alebo porušovaním pravidiel... Dávnejšie som si tu požiadal o akadémiu , asi v roku 2018 , keď som mal 15 rokov , no odvtedy si myslím ,že som nabral viac skúsenosti.
1. Vek minimálne 16 rokov (v opačnom prípade akadémia)* ✔
2. Mať funkčný mikrofón a používať komunikačný server TS3 ✔
3. Byť vlastníkom originálnej hry CS 1.6 ✔
4. V príslušnej sekcií mať nahratých minimálne 20 hodín ✔
Vďaka za čas venovaný mojej žiadosti , a vopred ďakujem za vaše kladné či nekladné odpovede.
treast.
-
BlekyyBlekk - Amatér
[Zamítnuto] Žiadosť o AP JailBreak / treast.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o AP JailBreak / treast.
Poprosím adminy o reference.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
Re: [Reference] Žiadosť o AP JailBreak / treast.
Necháme tomu ještě čas, zaměř se na správné jednání s hráči. Nahlašuj aktivně do PP, nebo si zkus projít akademií.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1