• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žiadosť o EM na MC
Ahojte chcel by som požiadať o EM na GS Minecraft serveroch
Vek : 14
Nick v hre : TROJAn
Originál MC : nemám ale ked mi dáte šancu tak ho učite dokúpim
VIP : takže VIP som mal aktivované iba na 1 mesiac ... ale ked tak to časom znova dokúpim a na 1.6 mám EVIPka aj na TS
Primárny server kde chcem práva : Survival kde si ma môžete dosť často všimnúť
Denná aktivita : tak 2 - 3 hodinky za deň
Priestupky na servery : Konkrétne na MC nemám žiadny ale na 1.6 mám asi jeden BAN ...
Priestupky mimo GS : žiadne
Niečo o mne : Ahoj moje meno je Maroš, pochádzam s mesta pri Trenčíne Nemšová. Medzi moje záľuby patrí Futbal,florbal,basketbal a iné športy ale hlavne hranie počítačových hier CS:GO,CS 1.6, a hlavne teba MC.Ako každý mladý človek chodím aj von medzi ľudí a ako ste si všimli niektorý tak bývam tam kde Ilko takže sním sa poznám aj osobne a to je v sktratke o mne asi všetko keď tak budete chcieť niečo o mne viac vedieť tak sa pýtajte.
Prečo práva ja by som chcel byť adminom : Takže hlavný dôvod je že ma baví stavať a rád by som robil pre hráčov Eventy atď a teda robiť na servery poriadok aby tam nehrali haxeri ...
To je odo mňa asi všetko dúfam že mi dáte šancu. S Pozdravom TROJAn[/b]
PS : Na Ukážku práve pracujem na Evente takže keď to bude tak si to môžete pozrieť
[/b]

Vek : 14
Nick v hre : TROJAn
Originál MC : nemám ale ked mi dáte šancu tak ho učite dokúpim
VIP : takže VIP som mal aktivované iba na 1 mesiac ... ale ked tak to časom znova dokúpim a na 1.6 mám EVIPka aj na TS
Primárny server kde chcem práva : Survival kde si ma môžete dosť často všimnúť

Denná aktivita : tak 2 - 3 hodinky za deň
Priestupky na servery : Konkrétne na MC nemám žiadny ale na 1.6 mám asi jeden BAN ...
Priestupky mimo GS : žiadne
Niečo o mne : Ahoj moje meno je Maroš, pochádzam s mesta pri Trenčíne Nemšová. Medzi moje záľuby patrí Futbal,florbal,basketbal a iné športy ale hlavne hranie počítačových hier CS:GO,CS 1.6, a hlavne teba MC.Ako každý mladý človek chodím aj von medzi ľudí a ako ste si všimli niektorý tak bývam tam kde Ilko takže sním sa poznám aj osobne a to je v sktratke o mne asi všetko keď tak budete chcieť niečo o mne viac vedieť tak sa pýtajte.
Prečo práva ja by som chcel byť adminom : Takže hlavný dôvod je že ma baví stavať a rád by som robil pre hráčov Eventy atď a teda robiť na servery poriadok aby tam nehrali haxeri ...
To je odo mňa asi všetko dúfam že mi dáte šancu. S Pozdravom TROJAn[/b]
PS : Na Ukážku práve pracujem na Evente takže keď to bude tak si to môžete pozrieť

-
TROJAnMC - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žiadosť o EM na MC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o EM na MC
Origo a VIP sú 2 hlavné podmienky pre prijatie.. Je to tu i vysvetlené prečo. Dokúp a za mesiac skús znova.
A taktiež event, zapni si single a za 2 hoďky postavíš lepší než ten na serveru.
Zamietam!
A taktiež event, zapni si single a za 2 hoďky postavíš lepší než ten na serveru.
Zamietam!
"and ye shall know the truth, and the truth shall make you free"
-
PixelxD - Zkušený
• Stránka 1 z 1