• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] žiadosť o Em na survival / ricartboss (3. pokus)
Zdravím, rád by som si požiadal o EM na survivale...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Nick: ricartboss
2. Věk: 14 rokov
3. Originální MC : Ano mám.
4. Primárny Server kde chcete práva : Survival
5. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : ExtraVIP mám navždy.
6. Denní aktivita : 4-5 hod.
7. Přestupky na Gamesites : ANO
8. Přestupky mimo Gamesites : ANO
9. Něco o sobě (minimálně 20 slov) : Volám sa Michal. Pochádzam z Bratislavy, tak isto som sa tam aj narodil. Rád si užívam život. Som spoločenský tip človeka a rád chránim a pomáham. Hrám hry ako je napr. Minecraft, Cs:GO, GTA 5
10. Proč právě ty (minimálně 40 slov ) : EM by som sa chcel stat práve preto lebo rád zabávam hráčov. Chcel by som aby tam denne bolo aspom viac EVENTOV aby hráči mali server ešte radšej ako ho maju.
11. Event ze Singlu (Event, který jste postavili v singlu a myslíte si, že je dobrý a mohl by se postavit i na serveru.): http://leteckaposta.cz/174368105
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ak bude na evente zo singlu niaka chyba tak ospravedlnujem sa ale nemala by byť ...
Ps: Ospravedlnujem sa vám za všetky problémy čo som kedysi spravil, viac krát sa to už nestane .
Ďakujem
1. Nick: ricartboss
2. Věk: 14 rokov
3. Originální MC : Ano mám.
4. Primárny Server kde chcete práva : Survival
5. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : ExtraVIP mám navždy.
6. Denní aktivita : 4-5 hod.
7. Přestupky na Gamesites : ANO
9. Něco o sobě (minimálně 20 slov) : Volám sa Michal. Pochádzam z Bratislavy, tak isto som sa tam aj narodil. Rád si užívam život. Som spoločenský tip človeka a rád chránim a pomáham. Hrám hry ako je napr. Minecraft, Cs:GO, GTA 5
10. Proč právě ty (minimálně 40 slov ) : EM by som sa chcel stat práve preto lebo rád zabávam hráčov. Chcel by som aby tam denne bolo aspom viac EVENTOV aby hráči mali server ešte radšej ako ho maju.
11. Event ze Singlu (Event, který jste postavili v singlu a myslíte si, že je dobrý a mohl by se postavit i na serveru.): http://leteckaposta.cz/174368105
Ak bude na evente zo singlu niaka chyba tak ospravedlnujem sa ale nemala by byť ...
Ps: Ospravedlnujem sa vám za všetky problémy čo som kedysi spravil, viac krát sa to už nestane .
Ďakujem

MC:EventMaster
MC:Admin
-
risinkoo1 - Pokročilý
[Zamítnuto] žiadosť o Em na survival / ricartboss (3. pokus)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o Em na survival / ricartboss (3. pokus)
Ospravedlnujem sa stal sa preklik .... event - http://leteckaposta.cz/819363875
MC:EventMaster
-
risinkoo1 - Pokročilý
Re: žiadosť o Em na survival / ricartboss (3. pokus)
risinkoo1 píše:7. Přestupky na Gamesites : ANO
Niejako to rozviň, popíš konkrétne, hlavne tie mimo GS
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1