• Stránka 1 z 1
[Zamietnutý] Žiadosť o Event Mastera
1. Nick v hre : Drakula_SvK
2. Vek : 13
3. Originálny MC : Mam zakúpeny
4. Primárny Server kde chcem práva : Survival
5. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : VIP nemam aktivované (možno postupom času aktivujem)
6. Denní aktivita : Na servery som každý deň viac než 1-5 hodin, cez víkend aj viac
7. Přestupky na Gamesites : Mal som len 2 kinky (niekto povedal že som dostal ban na no origo učte Drakulask to nieje pravda)
8. Přestupky na Gamesites : žiadne
9.Niečo o sebe (minimálně 20 slov) : Moje meno je Šimon, mam 13 rokov ako som spominal. Moje záľuby su : hranie počítačových hier, bicyklovanie, hranie football.
10. Prečo práve ja (minimálně 40 slov ) : Chcel by som zabáviť ľudí tým že by som tvoril zábavne eventy, a riešil by som ľudí ktorý by spamovaly..
11. Event z Singlu : Event žiadny zo singlu nemám
Ďakujem za pozornosť
2. Vek : 13
3. Originálny MC : Mam zakúpeny
4. Primárny Server kde chcem práva : Survival
5. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : VIP nemam aktivované (možno postupom času aktivujem)
6. Denní aktivita : Na servery som každý deň viac než 1-5 hodin, cez víkend aj viac
7. Přestupky na Gamesites : Mal som len 2 kinky (niekto povedal že som dostal ban na no origo učte Drakulask to nieje pravda)

8. Přestupky na Gamesites : žiadne
9.Niečo o sebe (minimálně 20 slov) : Moje meno je Šimon, mam 13 rokov ako som spominal. Moje záľuby su : hranie počítačových hier, bicyklovanie, hranie football.
10. Prečo práve ja (minimálně 40 slov ) : Chcel by som zabáviť ľudí tým že by som tvoril zábavne eventy, a riešil by som ľudí ktorý by spamovaly..
11. Event z Singlu : Event žiadny zo singlu nemám
Ďakujem za pozornosť

- DrakulaSVK
- Kolemjdoucí
[Zamietnutý] Žiadosť o Event Mastera
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o Event Mastera
ZAMIETAM!
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha