• Stránka 1 z 1
[Prijatý] Žiadosť o EventMastera - jon999_
1. Nick: jon999_ (Predtým, jon999)
2. Věk: 15
3. Originální MC : Mám
4. Primárny Server kde chcete práva : Skyblock
5. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Na starom účte mám kúpené, na novom vyhrané
6. Denní aktivita : Snažím sa byť čo najviac aktívny, pri voľnom dni som tu stále,na servere mám nahraných nad 500 hodín
7. Přestupky na Gamesites : Netuším, nepamätám.
8. Přestupky mimo Gamesites : Nehrám už nikde inde, a napamätám.
9. Něco o sobě (minimálně 20 slov) : Volám sa Filip, mám 15 rokov, rád hrám hry, na gamesites hrám cez 2 roky.
10. Proč právě ty (minimálně 40 slov ) : Adminom, neskôr eventmasterom som už bol, takže viem ako to chodí. Na servere nevídam žiadnych aktívnych eventmasterov, čiže eventy tam nefungujú, takže som sa rozhodol, že by som to mohol znovu skúsiť. Rád pomáham hráčom a stavám, či už nejaké stavby alebo eventy
11. Event ze Singlu: http://leteckaposta.cz/679516830
2. Věk: 15
3. Originální MC : Mám
4. Primárny Server kde chcete práva : Skyblock
5. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Na starom účte mám kúpené, na novom vyhrané

6. Denní aktivita : Snažím sa byť čo najviac aktívny, pri voľnom dni som tu stále,na servere mám nahraných nad 500 hodín

7. Přestupky na Gamesites : Netuším, nepamätám.
8. Přestupky mimo Gamesites : Nehrám už nikde inde, a napamätám.
9. Něco o sobě (minimálně 20 slov) : Volám sa Filip, mám 15 rokov, rád hrám hry, na gamesites hrám cez 2 roky.
10. Proč právě ty (minimálně 40 slov ) : Adminom, neskôr eventmasterom som už bol, takže viem ako to chodí. Na servere nevídam žiadnych aktívnych eventmasterov, čiže eventy tam nefungujú, takže som sa rozhodol, že by som to mohol znovu skúsiť. Rád pomáham hráčom a stavám, či už nejaké stavby alebo eventy

11. Event ze Singlu: http://leteckaposta.cz/679516830
-
jon999 - Amatér
[Prijatý] Žiadosť o EventMastera - jon999_
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o EventMastera - jon999_
ČAKÁ SA!
Viac info v PM
Viac info v PM
-