• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Ziadosť o práva aim
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Aim
Nick v hre : N1ce>Tomi
Nick na fóre : Tomi11
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 20
Steam nick : Solo
Steam ID : STEAM_0:0:59441750
Hlstats :http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/hlstats.php?mode=playerinfo&player=693
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Dostal som ban na 4 hodiny za nadávky ale poucil som sa
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Tomáš mám vychodenú technickú skolu . Momentálne som nezamestnaný. Vo voľnom čase si rád zahrám CS 1.6 mám veľa volneho času takže CS hrávam kazdý den
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chem chránit server pred cheatermy a tak islo chcem hránit server pred porušovaním pravidiel a tak tiez by som chcel byt prínosom pre portal GS
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Nick v hre : N1ce>Tomi
Nick na fóre : Tomi11
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 20
Steam nick : Solo
Steam ID : STEAM_0:0:59441750
Hlstats :http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/hlstats.php?mode=playerinfo&player=693
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Dostal som ban na 4 hodiny za nadávky ale poucil som sa
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Tomáš mám vychodenú technickú skolu . Momentálne som nezamestnaný. Vo voľnom čase si rád zahrám CS 1.6 mám veľa volneho času takže CS hrávam kazdý den
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chem chránit server pred cheatermy a tak islo chcem hránit server pred porušovaním pravidiel a tak tiez by som chcel byt prínosom pre portal GS
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
-
Tomi11 - Amatér
[Zamítnuto] Ziadosť o práva aim
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ziadosť o práva aim
Zdravíčko,
jsi strašně na serveru výbušný, jak tě někdo naštve, tak už začínáš nadávat, jak ti mám pak věřit, že nám například nevybanuješ server?
Zlepši chování na serveru, nahlaš aspoň 4 hříšníky do sekce PP zde na fóru a za měsíc to zkus znovu. Prozatím zamítnuto..
jsi strašně na serveru výbušný, jak tě někdo naštve, tak už začínáš nadávat, jak ti mám pak věřit, že nám například nevybanuješ server?
Zlepši chování na serveru, nahlaš aspoň 4 hříšníky do sekce PP zde na fóru a za měsíc to zkus znovu. Prozatím zamítnuto..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] Ziadosť o práva aim
ahoj no vybusny som iba ked niekto nada mne aa ked je na servere admin tak je setko v pohodicke
-
Tomi11 - Amatér
a budme uprivny kto si necha skakat po hlave ?
-
Tomi11 - Amatér
Tak hráče máš nahlásit, takové výmluvy mi tu ani nepiš, je to zbytečné..
Víc to tu rozebírat nebudeme, můžeš se semnou sejít na TS a tam to v klidu pořešíme..
Víc to tu rozebírat nebudeme, můžeš se semnou sejít na TS a tam to v klidu pořešíme..

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1