• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o práva / Dust2 Only #2 / 1.st!
Předmět: Žiadosť o práva / Dust2 Only #2
Zdravím Gamesite Team chcel by som poziadat o Admin Práva na server Dust2 Only #2.
Nick Ingame: 1.st!
Nick Forko : Gwnkos
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 25 - 18.05.1991
Steam nick: 1.st!
Steam ID : STEAM_0:0:65763952
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... ayer=11619
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie nikdy , az na taku uroven by som sa nikdy neponížil.
Niečo o mne : Ahoj volám sa Tomáš pochádzam z mesta Martin kde som vyštudoval SOU Strojárske
Som nezamestnaný kedze moj koníček patrí downhill bike a Pc games a moc casu nezostava
Viac ma možete spoznať Ingame alebo Ts.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : V minulosti cca 3 roky dozadu som bol dlhodobo adminom na tomto portaly a servery only dust2 #2 a kedze všetok volný caš som prave tu a som aktívny cca 3-8 Hod na pc a málo kedy vidím admina chcem tymto dopomoct k lepsiemu chodu servera a dodrziavania pravidiel.
No co dodat iba dakujem za vybavenie mojej žiadosti.
Zdravím Gamesite Team chcel by som poziadat o Admin Práva na server Dust2 Only #2.
Nick Ingame: 1.st!
Nick Forko : Gwnkos
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 25 - 18.05.1991
Steam nick: 1.st!
Steam ID : STEAM_0:0:65763952
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... ayer=11619
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie nikdy , az na taku uroven by som sa nikdy neponížil.
Niečo o mne : Ahoj volám sa Tomáš pochádzam z mesta Martin kde som vyštudoval SOU Strojárske

Prečo by som chcel na GS adminovať? : V minulosti cca 3 roky dozadu som bol dlhodobo adminom na tomto portaly a servery only dust2 #2 a kedze všetok volný caš som prave tu a som aktívny cca 3-8 Hod na pc a málo kedy vidím admina chcem tymto dopomoct k lepsiemu chodu servera a dodrziavania pravidiel.
No co dodat iba dakujem za vybavenie mojej žiadosti.
-
Gwnkos - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žiadosť o práva / Dust2 Only #2 / 1.st!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva / Dust2 Only #2 / 1.st!
Zdravím,
nelíbí se mi tvoje vyjadřování na serveru + neprojevil jsi žádnou snahu v podobě nahlašování hříšníků do PP.
Zaměř se na to a za měsíc to zkus znovu. Zamítnuto.
nelíbí se mi tvoje vyjadřování na serveru + neprojevil jsi žádnou snahu v podobě nahlašování hříšníků do PP.
Zaměř se na to a za měsíc to zkus znovu. Zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1